Wie is FLOOR?

bridget

Floor schrijft over wat ze meemaakt en soms verzint ze dingen het is een goede mix tussen werkelijkheid en fictie.

Floor is verder behalve een werkende vrouw, ook een moeder, vriendin en maatje. Hevig in love met haar kerel. Moeder van drie . Verder nog in het bezit van twee honden.
Floor heeft een mening, is impulsief, wispelturig, heel gevoelig, een emotioneel mens , zacht maar kan ook hard zijn, kan niet tegen ruzies, spanningen en oneerlijkheid, kan niet stilzitten, vindt zichzelf altijd te dik wat voor gewicht ze ook heeft, is verslaafd aan koffie, filet americain , vrienden en houdt vooral van hartig . Is soms echt depri als ze merkt dat mensen gemeen zijn maar kan ook heel erg vrolijk zijn, maar is vooral lief volgens de mensen die haar heel goed kennen.

Houdt van: haar kinderen , haar vent,  haar honden , gezelligheid, rust, maar ook van drukte, vakanties, zon, warmte, lachen, goede films/boeken, parfum, warme geitenkaas, oude kaas , salades, kroketten, filet americain, salades, muziek, theater, lekker eten, knapperend haardvuurtje , mensen die oprecht zijn en zichzelf zijn vooral, het geluid van vogeltjes die fluiten als je wakker wordt, voorjaar en zomer, warmte, zon, vrieskou met strakblauwe lucht, Frankrijk, strak gestreken wit beddengoed, badderen, pioenrozen, ranonkels en tulpen, magnoliabomen, uggs, slippers, wijn,  homo’s (omdat ze zo lekker met je kunnen tutten), de geur van vers brood, zalm, tapas, pesto, lippenbalsem, de Hema, Brigitte Bardot, hartig, het gevoel van vrijheid, joggingbroeken of onepieces, knuffelen, weekenden weg, maar ook van een dagje heerlijk thuis met man en een goed boek, haar werk, witte chocola (eet het alleen zelden), positiviteit, mopperen (ja lekker dubbel hè?) , feelgoodmovies en boeken die goed aflopen, DWDD, cupcakes (om te zien want ze smaken vaak een stuk minder dan dat ze eruit zien), een goed gesprek.

Houdt niet van : LIEGEN, mensen die zich anders voordoen dan ze zijn, kak, Jensen, oesters, golddiggers, regen, hagel en andere nattigheid die uit de lucht valt, vroeg opstaan, kou, Dublin, kouwe kak, lange vliegreizen, witte sokken of onderbroeken, Prem, kots, zeiken om niks, pantykousjes, zweetvoeten, files, mensen die niet doorrijden in het verkeer, mannen met overal haar, vieze nagels, sokken in sandalen, Het Diner (boek), kauwgom met chocolade smaak, knellende BH’s, zweetvoeten, kant en klaar eten, de buurman, nieuwe vriendin van vader van haar kids omdat ze mijn kids pijn doet, moeilijk doen , eindeloze discussies over niks , mensen die anderen pijn doen , spinnen en andere kruipende insecten, dikke mensen in strakke leggings, douchen (ben een bad mens) , lelies, boerende/scheten latende mensen, kamperen, toiletten elders dan thuis, busreizen, lawaai, de hockey en golfmentaliteit , moeders die kinderen na scheiding weghouden bij hun vader, vreemdgangers, puisten, dwarse pubers, kanker, enge ziektes, de dood, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, zwartkijkers, negatieve mensen, nagels over een krijtbord, Hugo Borst, donkere ruimtes, mensen die je express laten schrikken…

Ik kan natuurlijk nog wel uren doorgaan maar wellicht dat u allang was afgehaakt dus ik hou het hier maar bij.
Welkom op de blog van Floor .

9 thoughts on “Wie is FLOOR?

 1. Ah je bent er weer, maar helaas je hebt hem dichtgegooid (met ongetwijfeld een hele goede reden). Ik heb altijd erg genoten van je stukjes, je schrijft erg leuk en vaak herkenbaar.

  groetjes Nicole Snoek (van FB)

  Like

 2. ha Floor,
  jippie je bent terug!!!!!!ik lees altijd graag mee en ik hoop dat dat nog steeds mag maar ik dacht natuurlijk wel weer de code in mijn hoofd te kunnen onthouden maar dat is niet zo.zou ik hem nog eens mogen hebben??? als je t niet wil ook ok natuurlijk als zou ik t jammer vinden. groetjes van judith

  Like

 3. Hallo Floor dat is lang geleden. Kan jou blog ook niet meer lezen helaas. Code kwijt. Mag ik weer meelezen. Groetjes Fonneke.

  Like

 4. Net als in februari 2013 kan ik ook nu, als ik geen wachtwoord meer heb, helaas je blogs niet lezen. Ik krijg wel mail dat je er weer bent, maar vervolgens kan ik daar dus niets mee.

  groet

  Roelien

  Like

 5. Ik lees al een hele tijd met je mee dus zou graag al je stukken willen lezen. Wil je me laten weten of jij dat ook ok vindt!? Ik wil je wel mailen maar kan nergens een link daarvoor vinden.
  Groetjes Edith

  Like

 6. Jammer dat ik je leuke blogjes niet meer kan lezen. Ben al vanaf het begin groot fan van je en geniet van je schrijfstyl. Zou ook graag d
  Je code willen maar als je er niets voor voelt ook prima maar wel jammer
  Groeten jenny

  Like

 7. hallo Floor, bij mij hetzelfde probleem, volgens mij weet ik de code zeker, maar ik kan er nu niet meer mee inloggen. Als je liever niet meer hebt dat ik de beveiligde berichten lees, prima, maar zou je het dan even willen zeggen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s