Eerlijk duurt het langst

Ik heb het altijd gezegd.

Mensen die leugens verspreiden over anderen is heel lastig, verdomd lastig. Want hoe moet je je verdedigen tegen een leugen? Dat is bijna onmogelijk want mensen denken al snel waar rook is is vuur. Of ja waarom zou diegene dat anders zeggen? Of waar komt dit anders vandaan?

Dus de mensen die nu al 2,5 jaar mega veel leugens verspreiden over Flick die hebben we gewoon gelaten. Je moet niet gaan roepen tegen jan en alleman dat het niet waar is. Echte vrienden die weten het wel en degene die het wel geloven tant pis. Die komen er vanzelf wel achter.

 

eerlijk

Je kan je heel lang anders voordoen dan je bent maar ooit op een dag val je door de mand. Niemand houdt dat eeuwig vol namelijk.

Mensen vinden mij mega direct , soms te eerlijk maar ja aan mij weet je wel wat je hebt, what you see is what you get. Ik belazer je niet achter je rug,  als ik je niet mag dan weet je dat , ik ga niet schijnheilig doen , daar is het leven te kort en mijn tijd veel te waardevol voor. Liegen hou ik niet van , ik doe je liever pijn met de waarheid dan met een leugen. Want uiteindelijk heb je daar veel meer aan.

Maar goed je kan je dus niet verdedigen tegen mensen over leugens, maar wel kan je je gelijk krijgen , en nu hebben drie rechters, DRIE RECHTERS ! ,  beslist dat hij gewoon gelijk heeft. En dat is net iets beter nog dan de leugens over laten waaien. Dat is gewoon RECHT ! Dat is bewezen. Daar kan niemand meer omheen. En degene die nu nog steeds denken dat al die leugens waar zijn die moeten dan maar gewoon lekker in hun geloof blijven hangen, die komen er vanzelf ooit eens achter op een dag….

karma

 

 

 

8 thoughts on “Eerlijk duurt het langst

  1. Dat geeft mij hoop, ik weet het, vertrouwen houden, soms moet je wel eindeloos geduld hebben….enne, mocht het bij mij zover komen? Dan jat ik de plaatsjes van je!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s