&C

 

 

Dat las ik in het nieuwe &C blad van Chantal . Ik moest er om gniffelen want ik ken ook dat soort mensen en erger me ook altijd aan die verkleinwoordjes . Het is toch een beetje denigrerend lullen over een ander, ik proef altijd enige jalouzie/afgunst bij mensen die zo praten.

“Vriendje met een bootje”

“Vriendje met een vakantiehuisje”

Je bent overigens in mijn ogen geen echte goede vriend als je zo over je vrienden praat.

En ja alles gaat altijd toppie de toppie dat geloof ik ook gewoon niet. Het gaat niet altijd toppiedetoppie. Soms ben je sikkeneurig. Soms zit iets dwars.

Stellen die nooit ruzie hebben vind ik ook een utopie. Maak dat iemand anders maar wijs ik geloof je niet of je moet denk ik echt eens serieus objectief naar je relatie gaan kijken want als je nooit meer ruzie hebt dan kan het je misschien niets meer schelen … daar wel eens aan gedacht?

En voor al die nieuwsgierigen die me eigenlijk niet mogen maar toch meelezen omdat ze niet doorgaan met hun leven en me veel te interessant vinden en dan weer iets hebben om mee te smijten of zich aan te ergeren Ā  :

Fijn weekend allemaal !!

šŸ™‚

 

 

5 thoughts on “&C

  1. Ik spreek heel weinig in verklein woorden en vooral in de context waarop jij doelt…het komt zo jaloers over en niet echt gemeend. En jaloers ben ik zeker niet, nou ja, soms een beetje maar dan nooit negatief jaloers. Enne ruzie? Niet echt, maar wel vaak woordenwisselingen al schreeuw ik nooit en als er met stemverheffing door de wederhelft wordt geargumenteerd dan is de discussie bij mij aan het eind en zeg ik alleen het hoognodige nog. Moet zeggen dat het helpt want na een poosje, of de volgende dag, komt hij er op terug en kan er fatsoenlijk gepraat worden. Zo! šŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s