Tijd

Tijd voor een nieuw wachtwoord ! Dus mail me even op bekende mailadres of stuur via facebook / instagram / twitter even een berichtje …. dan krijg je mijn nieuwe wachtwoord

 

Oh en ken ik je niet? Totaal niet, heb je nog nooit NOOIT gereageerd, nog nooit meegelezen  …. en ga je slijmen dat je mijn blogjes zo leuk vind en dat je het zo leuk vind me te volgen omdat iemand anders je vraagt dit aan me te vragen , dan moet je weten dat je het kan schudden als je kennisje bent van. Van wie ? Oh dat weet de betreffende persoon/personen wel en mocht je toevallig in Zwitserland wonen dan hoef je me ook geen wachtwoord te vragen onder een vals emailadres πŸ™‚ Lang leve de IP adressen !!!

 

Have a very nice day πŸ™‚

 

 

5 thoughts on “Tijd

 1. Sjesus! Ik had je WW net goed op mijn harde schijf opgeslagen….en dat valt niet mee als je in de overgang zit om iets op te slaan…behalve vet! 😦 Dus ja, ik zou ook een nieuw WW willen (maak het niet te moeilijk aub). PS Ik woon niet in Zwitserland. πŸ˜‰

  Like

 2. Jeetje zeg, is het weer zover? Daar word je toch niet goed van!

  Ik zou graag je nieuwe wachtwoord willen πŸ˜‰

  groetjes,

  Simone

  Β 

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s