6 maanden

Ik ben nu officieel 6 maanden en 1 week (even opgezocht) gestopt met roken ! APPLAUSJE VOOR MEZELF

Het leuke is dat er dus vrouwen zijn die hier mee lezen die door mij ook gestopt zijn !!!! APPLAUSJE voor deze vrouwen !

Wat leuk om te horen dat ik anderen inspireer of geïnspireerd heb om te stoppen met roken ! YES ! APPLAUSJE

Mijn eigen wederhelft rookt ook al 5 maanden niet meer … APPLAUSJE VOOR HEM

Dus iedereen die denkt jeetje ik wil dat ook , als wij het allemaal kunnen kan jij het ook ! Je moet het alleen ECHT WILLEN ! en gewoon doen. Er is geen enkel excuus voor roken  geen enkele goede reden waarom je nog zou roken . HELEMAAL NIET 1 …. dus hou maar op met allerlei excuses te bedenken ze zijn er niet .

Denk na , jij groot mens bent afhankelijk van een staafje … als je daar over na denkt wil je dat ? Je bent sterker dan dat kleine staafje !!! KOM OP ZEG wie is de baas ?

Ik snap nog steeds mensen niet die zich helemaal te buiten gaan aan een gezonde levensstijl qua eten , daar heel druk mee zijn, of met sporten maar dan wel vrolijk door roken. Kan er bij mij niet in ! Roken is namelijk vele malen schadelijker dan wat dan ook . Kappen,  nu meteen !

Een goede tip die mij echt geholpen heeft : vit B slikken 3x per dag en Rescue spray elke keer dat je zin hebt in een sigaret even twee pufjes Rescue Spray. Na 1,5 maand deed ik dat al niet meer maar heeft me wel even door die eerste moeilijke weken heen geholpen. Je nerveuze ik wil een sigaret , ik moet een sigaret gevoel gaat er van weg je word rustiger van die spray. Oh en de app : Stop Smoking en Kwit heb ik ook beide op mijn telefoon.

Na 6 maanden niet roken en enkele +kilo’s ga ik me nu bezig houden met de andere taken die ik mezelf heb opgelegd: gezond eten en sporten !

Mij lukte het niet om alles tegelijk te doen, ik had als taak eerst stoppen met roken en me daar helemaal comfi bij voelen (na 6 maanden is dat zover) en dan gaan we weer druk zijn met gezond eten en sporten. Gezond eten begint as maandag en sporten begint 4 januari dan staat mijn PT weer op de stoep om 7 uur in de ochtend.

Ben jij gestopt met roken of van plan dat te doen ? Ik hoor het graag ….

JE KAN HET !!!!

schermafbeelding-2016-12-24-om-14-38-33

7 thoughts on “6 maanden

  1. Yesssss! Ik ben dus gestopt door jou! Zoals jij het destijds beschreef zo is het ook. Ik was het helemaal zat! Maar dat laatste zetje moest ik even hebben!

    Like

  2. Gefeliciteerd! Ik zou willen dat mijn wederhelft ook zou stoppen met roken, maar helaas…..Het zal best wel moeilijk zijn -dat weet ik niet daar ik nooit heb gerookt- en hij mist zijn stok achter de deur…IK! Ik blijf hopen dat hij het ‘licht’ ooit ziet en daadwerkelijk stopt en doorzet. Mijn wens voor 2017. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s