Boek 7

Paris

Nee niet Paris Hilton maar gewoon Paris. Paris is blond, slank, sportief, ingetogen en vooral een vrouw. Ze werkt in het paradijs voor vrouwen en verkoopt hele dag lekkere luchtjes, crèmes, make-up en is daar ook zeer goed en bedreven in. Ik geloof ook de enige goudvis die gelovig is al strooit ze daar niet mee en merk je er nauwelijks wat van.

Paris is single sinds een aantal jaren. Dit was ze niet altijd,  ze was getrouwd , heeft twee bloedjes van kinderen die inmiddels twintigers zijn. Paris is het type vrouw wat leefde voor haar kinderen en gezin en heeft zich daar altijd voor de volle 100% voor ingezet 20 jaar lang,  helaas zag haar ex de waarde niet van de persoon naast zich, liep de relatie stuk. Ze heeft zich onwijs kranig hieruit geworsteld en dat was echt niet makkelijk. Ze is onwijs bescheiden, tikkeltje onzeker soms, wat totaal niet nodig is maar vooral heeft zij een heel lief en zacht karakter. De uitdrukking die doet geen vlieg kwaad is van grote toepassing op haar. Ik vind dat ze wel wat vaker haar mond open mag doen als iets haar niet bevalt maar dat terzijde.

Paris is een type vrouw die zichzelf jarenlang heeft weggecijferd en nu gelukkig ziet dat ze er mag zijn en steeds meer voor zichzelf kiest. Ze valt op donkere mannen , exotisch type man maar die zijn schaars in onze stad, de mannen die haar helemaal geweldig vinden vind zij vaak helemaal niks. Ze had een kerel , grote (groot in alles denken wij , hahaha) donkere, heul donkere niet beetje chocolademelk meer pure chocolade 95% cacao man maar helaas die kon niet zwemmen  en zodoende dan ook niet echt heel graag mee ging op de boot van Kim en Ken en zodra hij de kans kreeg aan wal sprong, vaste grond onder zijn voeten. Toen nog een pinda die op zich heel leuk en sociaal was maar zo vol van zichzelf dat ie vond dat Paris wel heel veel geluk had dat ze hem gevonden had , mogen wij even een teiltje??? Paris vond dat ook niet zo’n lekkere eigenschap want een man die zichzelf geweldig vind die had ze immers al jarenlang gehad dus die werd met zijn hele geweldige zelf aan de kant geschoven, iets wat hij natuurlijk never nimmer verwacht had, dus die stond dus in 1 klap weer met beide beentjes al snel weer op vaste bodem.Toen kwam meneer Cacao nog tijdje terug maar ondanks dat die twee het wel goed konden vinden samen heeft ze toch afscheid genomen want way to jealous. Aan de ketting liggen heeft ze ook geen zin in en terecht !

Paris verdient een man die haar op handen draagt. En die komt er vast en zeker . Op een moment dat ze het totaal niet verwacht want zo gaan die dingen.

Paris is abnormaal sportief, ze loopt hard en dan post ze dat op Facebook dat ze weer eens 10km (of meer) heeft hardgelopen, zucht…. en niet af en toe nee gewoon drie keer per week vaak. Wat op zich natuurlijk geweldig is ware het niet dat ik elke keer me een soort van oude oma voel want ik kan nog geen km hardlopen zonder op de IC te belanden. Maar ik bewonder haar doorzettingsvermogen. Zij word onrustig als ze niet hardloopt, ergens is dat stofje nooit aan mij gegeven bij de geboorte….dat hebben ze gewoon vergeten uit te delen.

Ze heeft een wc matje waar Ho verzot op is en graag een dutje op doet, ik zie niets speciaals aan dat matje maar Ho is er dol op. Ze is ook buitengewoon netjes en opgeruimd , ik ben er nog nooit binnen geweest dat het een zooitje was , het is altijd maar dan ook werkelijk altijd super netjes …..

Soms ineens kan dat stille lieve vrouwtje uit de hoek komen , bijvoorbeeld als Ruben een van zijn speeches geeft die van Amsterdam-Parijs maar dan via Berlijn, Moskou, Rome….. dan roept ze ineens “Jezus Ruben je kan ook gewoon zeggen schat ik hou van je en ben supertrots op je ipv zo’n lang verhaal”  (ruben wist zelf niet meer waar hij het over had na teveel wijntjes namelijk) … waarna iedereen in deuk ligt want dat verwacht je gewoon niet van Paris. En dat mag veel vaker dat gekke losse want ze is veel te bescheiden en rustig , ze moet uit de ban, uit haar box, uit haar comfortzone, LET IT GOOOOO,  LET IT GOOOOOO…..

 

 

2 thoughts on “Boek 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s