Boek 6

Ken

Ken is een echte Ken.  Iedereen kent Ken wel van Barbie, in dit geval van Kim, mooie man, statig, goede proporties, lang, slank, knap, maakt niet uit wat je Ken aantrekt het staat allemaal, Ken (van Barbie) zegt niet veel want het is een pop maar deze Ken is ook een man van weinig woorden. Ken is übersexy in uniform en laat hem nou het geluk hebben dat ie dat ook regelmatig aantrekt als gezagvoerder bij Nederlands grootste vliegtuigmaatschappij.   Ken trekt de aandacht alleen heeft ie dat zelf helemaal niet door en is daar ook totaal niet mee bezig. Dat is het mooie aan Ken, wil menig man graag zoveel mogelijk aandacht en vooral van vrouwelijk schoon en zijn ze zich er constant van bewust , deze Ken niet .

Ken schijnt vroeger een nerd te zijn geweest (is niks meer van te zien) dus ik raad alle vrouwen van ergens rond de 20 aan: zoek een nerd want die drogen onwijs goed op. Ken is verder een intelligente man, hij weet waar hij het over heeft, is bedachtzaam en goed spreker. Ook hij kan goede speeches geven en ook hij is dan altijd zeer liefdevol. Hij is ook heel sportief, volgt Kim in alles (of zij hem) op sportief gebied, alhoewel ik alleen Kim zag roeien op hun laatste vakantie en zat hij te filmen… Ken houdt (ook) van porno net als Kim, lekker eten, goede restaurants, reizen, rust op zijn tijd, zijn boot, vrienden en natuurlijk van zijn prachtige dochter. Ken verliest eigenlijk nooit de controle hij is onwijs stabiel en heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Dat maakt dus dat je je veilig voelt bij hem .

Ken heeft natuurlijk net als Kim ook zijn zoon verloren , die ik helaas nooit gekend heb maar wel een mooi beeld van heb uit zijn verhalen, de manier waarop hij over hem praat zo intens vol liefde en trots ,ontroert me telkens weer enorm. Maar het geeft ook aan hoe goed zij hun kind kenden en hoeveel liefde er was/is. Het is een vechter die Ken , een heer, een krachtige man die ondanks alles toch nog zoveel liefde kan geven en uitstraalt samen met Kim natuurlijk.

Dat maakt ze samen ook een uniek stel, ze zijn open, vol liefde , kunnen ook genieten van hele kleine dingen en nog dankbaar zijn voor hele normale alledaagse dingen. Ik bewonder dan ook enorm hoe zij in het leven staan. Ik vind Ken dan ook een kanjer .

Hij kan als een kind zo blij zijn met zijn toeter. Toeter hoor ik iedereen denken? Nee niet zijn “microfoon” daar is alleen Kim heel blij mee (en daardoor hij natuurlijk ook wel weer)  maar ik bedoel de toeter van zijn boot die wij hem kado deden toen hij jarig was en hij iedereen op het water de stuipen mee op het lijf jaagt en dan ondeugend lacht. Hij is ook heel secuur, hij houdt van voorbereiding , plannen, geloof maar niet dat je met hem in een onvoorziene situatie terecht komt, alles is nauwkeurig van te voren bekeken vanuit alle hoeken. Ik kan dan ook geen enkele situatie bedenken die ik hier eens hilarisch kan beschrijven waarin er iets fout ging met Ken. Dat gaat het namelijk niet. Hij analyseert als de beste , ziet dingen soms heel anders en rustig als je zelf kan bedenken en dingen lijken altijd zo simpel bij hem. Hij is altijd rustig en bedaard maar als ie naar huis wil wil ie ook naar huis en blijft dan echt niet nog een half uurtje zitten.

Hij is op zijn best als ie rustig kan opstaan , rustig wakker worden, koffie drinken, op zijn gemak gaan poepen , dan is ie er weer maar je moet hem voor die tijd echt niet vragen even een nieuwe bank naar binnen te sjouwen want dan word het monster in hem wakker en kan ie even niks positief vinden van zijn nieuwe bank. Dus alle bezorgers moeten voortaan gewoon na de poepsessie komen dan weten ze zeker dat ze vriendelijk ontvangen worden.

Het is een echte heer maar als hij een scheet moet laten laat hij hem gewoon, maakt niet uit waar hij zich bevind of wie er bij is , hij heeft er scheet schijt aan. Dat sexy uniform waar menig man van zou willen dat ie het mocht dragen om naar zijn werk te gaan noemt hij een overal, hij vind het een noodzakelijk kwaad en het maakt hem dan ook niet uit of het iets te groot is hij loopt toch al voor paal vind hij.

Verder is hij de rust zelve en dat compenseert dan weer de drukke Kim vandaar dat die twee ook zo goed bij elkaar passen, ze complementeren elkaar in alles, vullen elkaar perfect aan. En ik hoop dat ze samen heel oud mogen worden en altijd zo vol liefde naar elkaar blijven kijken. Toppertjes !

 

Schermafbeelding 2016-05-14 om 11.27.36

 

2 thoughts on “Boek 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s