Boek 4

Mo

Lange man, de wederhelft van Ho. Mo is creatief, hij is kapper van beroep in een kapsalon waar het de hele dag een feestje is. Mo is alleen nog zoekende naar zijn eigen haar en dat is niet omdat hij kalende is maar omdat hij de juiste coupe nog niet gevonden heeft. Zijn laatste creatie was hoogblond met stekels wat niet echt een succes was , hij leek wel een huurmoordenaar, inmiddels is dat overgoten met grijs wat een stuk leuker is, ik alleen niet begrijp,  aangezien er bij Ho geen grijze haar zichtbaar mag zijn want dat is zoooooo niet gay. Maar blijkbaar heeft Mo andere referenties voor zichzelf dan voor Ho.

Mo heeft humor, hij kan tegen een stootje, vind zichzelf behoorlijk mannelijk , dat wil zeggen vind zichzelf mannelijker dan Ho waar Ho het dan weer totaal niet mee eens is want hij kijkt immers Top Gear wat natuurlijk geen referentie is laten we daar maar eerlijk over zijn als je met je pink omhoog koffie drinkt en je hoofd heel vrouwelijk draait evenals je ogen bij elke opmerking. Dus Mo is absoluut de meest mannelijke van de twee maar is natuurlijk ook gewoon een klein beetje vrouwelijk.

Hij heeft een loopje wat ik op 10 km afstand herken, sleept eeuwig een grote tas mee vol met parfumflessen en meer zooi. Is dol op zijn kind , nou ja kind , het is in werkelijkheid een hond die als een kind behandeld word. Verder heeft ie 2 poezen waar ie eigenlijk helemaal niet zo dol op is maar afstand er van nemen kan ie dan ook weer niet over zijn hart verkrijgen. Dat was overigens wel het plan hij had zelfs al een nieuw thuis voor ze gevonden maar toen ging zijn geweten knagen, hadden de katten het door en bleken ineens die week toch wel erg aanhankelijk te kunnen zijn en besloot Mo dat de katten bleven want waar je aan begint maak je af ! Wat natuurlijk een superlieve eigenschap is. Het is ook een lieverd die Mo we zijn dol op hem.

Mo is een familiedier, doet elke week de haren van zijn mamsie, bezoekt oma’s tantes etc regelmatig en heeft natuurlijk de leukste vriendengroep die er bestaat, de goudvisjes. Ik probeer Mo van de t-shirts af te krijgen want polo’s en overhemden staan hem duizend keer leuker, wat nog niet erg lukt helaas maar we werken eraan. Hij heeft een fiets met een grote rieten mand voorop waarin hij zijn kind vervoert. Hij heeft een Grieksblauwe cabrio waar ie lekker in rond scheurt, HAHAHAHHAHAHAHAHHA NOT dus.

Mo rijdt als een bejaarde man die niet meer goed kan zien en waar het reactievermogen al op nul van staat, hij rijdt niet , hij tuft…… Soms vraag ik me af of hij weet waar het gaspedaal zit of dat een auto meerdere versnellingen heeft dan 1 en 2. Hij zal nooit een bekeuring krijgen voor te hard rijden hoogstens voor file veroorzaken. Mo ziet namelijk nooit files want hij is altijd de voorste in de rij dus snapt niet waar we over klagen hier in Nederland , files???

Hij laat zich niet opjagen of uit het veld slaan , is behoorlijk eigenwijs, en als je hem ooit echt pijn hebt gedaan dan vergeet ie dat niet heel snel. Hij is puur, eerlijk, heeft hart van goud en geeft mensen meerdere kansen maar dan moeten ze die wel grijpen anders is het klaar voor Mo. Ik vind dat een mooie eigenschap, je weet gewoon wat je aan hem hebt en is iemand die ik voor de volle 100% vertrouw en weet die zal je nooit belazeren want dat zit gewoon niet in hem. Hij is lief en verzorgend, degene die kookt thuis aangezien Ho niet eens weet hoe het fornuis aan moet. Hij houdt van gezelligheid en een feestje. Hij doet me soms denken aan een uit de kluiten gewassen kleuter zoals hij loopt en soms beetje slungelig kan overkomen. Ze horen echt bij elkaar Ho en Mo , ze vullen elkaar perfect aan en ik kan me ook niet voorstellen dat ze niet bij elkaar zouden zijn, het zijn mijn schatjes.

 

 

One thought on “Boek 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s