Boek 3

Ruben is dus de man van Lieke… over Ruben kunnen we kort zijn qua beschrijving, een man man, er is niets vrouwelijks aan deze man te ontdekken het is 100% een echte kerel. Grote man in lengte en postuur, dikke haardos, lichtelijke grijzend en behoorlijk wat charisma. Ruben heeft behalve een goede look ook een ongelooflijke babbel. Soms een beetje luidruchtig maar dan tikt Lieke hem wel op de vingers. Ruben heeft een bedrijf alleen weet niemand precies in wat. Dat is niet omdat het een louche zaakje is maar omdat hij het gewoon niet goed kan uitleggen in normale mensentaal. We weten dat het iets is met soft en IT maar dan ook weer niet voor de gemiddelde kleine bedrijven maar verder dan dat komen we eigenlijk niet want als je hem ernaar vraagt dan moet je A heel veel tijd hebben en B een vakjargon IT woordenboek bij de hand hebben. Na een dikke 5 minuten haak je meestal af denkende dat je of heel dom bent of gewoon heel heel dom want je snapt er echt geen zak van neem dat maar van me aan tenzij je zelf in de IT zit en daar zeer gespecialiseerd in bent. Maar het loopt goed dat bedrijf van hem dat weten we dan weer wel. Dus knikken we vaak alsof we het begrijpen of Lieke roept LEG HET NOU EENS GOED UIT , maar Ruben die gaat niet van Amsterdam naar Parijs , die gaat via Keulen en als ie zin heeft geeft ie nog een zwengel over Zwitserland en doet erna Roma ook nog even aan.

Ben je met groep aan het borrelen en je bent hem kwijt hoef je alleen maar even een tafel te zoeken met vrouwen naar alle waarschijnlijkheid vind je hem daar dan….

Als je Ruben niet kent denk je WAT EEN PRAATJESMAKER zeg. Maar als je hem iets beter leert kennen is het gewoon een man met een hart van goud. Onder dat postuur en die grote mond schuilt een relatief klein hartje , gevoelige inborst. Hij is eigenlijk een gevoelig typetje ,  kinderen zijn hem heilig of het nou zijn eigen kids zijn of die van zijn vrienden. Hij is zeer behulpzaam naar zijn vrienden.

Toen ie me nog maar net kende heeft ie een keer drie uur lang mijn computer opgeschoond, vooral zodat ik niet meer met wachtwoorden, cloud en nog meer shit aan mijn ex vastzat. Ja want had ik al verteld dat ie iets in de IT doet? Heel lief al moest ik wel maandenlang nog aanhoren wat een ongelooflijke zooi mijn bureau was en dat het echt niet normaal is dat je een blaadje over je webcam hangt omdat je denkt dat je anders bespioneerd word en dat al die post-it blaadjes met wachtwoorden aan je computer ook niet handig is …. tja

Verder kan je hem vaak op zaterdag herkennen aan een boodschappenkar met wielen die hij dan achter zich aan trekt op weg naar de markt. Dat is dan ook het enige vrouwelijke trekje wat ik heb kunnen ontdekken. Okee één keer had ie hakken 1 hak maar dat was noodzaak, hij ging namelijk tennissen en toen begaf zijn achillespees het want ja hij kan net als met uitleggen niet normaal doen het moet meteen over the top en dat kon dat achillespeesje niet aan die was rust gewend dus dat werd een operatie en erna een aangepaste schoen. Dat was op zich best hilarisch want met boodschappenkar en hak … miste alleen de lipstick nog.

Speechen kan ie heel goed , ik hoor hem vaak speechen, meestal schudt hij ze zo uit zijn mouw maar de beste zijn toch die enige voorbereiding hebben gehad. In ieder geval zijn ze altijd liefdevol. Ik heb dan ook reeds aangegeven dat ik voor mijn 39e 50e verjaardag natuurlijk ook een speech wil want heb er nog nooit 1 gehad , niet van hem maar sowieso nooit van iemand op mijn verjaardag.

 

 

3 thoughts on “Boek 3

  1. Ha ha dat lijkt me een leuke vent Hij heeft nog wat tijd 11 jaar nog om er aan te werken😂 Gaat vast een mooie worden

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s