Nearly 18

17 jaar is ze, bijna 18 , golvend lang haar tot haar middel. Ze houdt van chillen, uitgaan, vriendinnen en jongens zijn interessant. Ze vind school eigenlijk maar onwijs irritant net als lezen. Ze houdt er van dat moeders nog alles voor haar regelt maar zich vooral verder nergens mee bemoeit. Ze kan onwijs tegenstribbelen en opstandig zijn en soms haalt ze me het bloed onder de nagels vandaan. Ze heeft een grote bek maar ook een heel klein hartje.

Ze is zo zoekende in de wereld naar wie ze is en welke kant zo op moet gaan. Ze is mooi, ik vind haar mooi van binnen en van buiten . Ze word over precies 7 dagen 18 jaar . Ik wil haar nog zo graag beschermen tegen alle dingen die ze nog gaat meemaken en haar zo graag de goede kant induwen maar ze laat zich niet duwen , ze verzet zich vooral.

Ze is bijna 18, onwijs lang,  maar nog zo klein eigenlijk en de weg naar volwassen zijn is nog maar net begonnen. Volwassen ben ik dan en dan mag ik alles zelf beslissen , dat is wat zij nu denkt. Mijn meisje , eigenwijsje, ik hou zielsveel van haar. Zou fijn zijn als ze dat eens in zag en ziet dat ik alleen het beste voor haar wil. Bijna 18 ….

Schermafbeelding 2016-02-17 om 13.04.17

2 thoughts on “Nearly 18

  1. Ach ja wat een leeftijd… Komt allemaal goed echt waar Heb het drie keer meegemaakt en met jongens is echt net zo moeilijk Juist die de kont tegen de krib gooien zijn het gevoeligst. Een ding moeders laat haar, haar eigen fouten maken. Ik begrijp dat je haar wil beschermen…. Maar kijk van de zijlijn en grijp alleen in als het echt de spuigaten uitloopt…Echt ik deed dat op een gegeven moment ook en zie daar het liep goed af…Door diepe dalen ga je. Maar vertrouw je kind en vertrouw op je opvoeding… Sterkte meis… knuf

    Like

  2. Het was of de tijd even terugsprong toen ik je blog las, mijn tranen kwamen spontaan naar boven omdat ik dacht aan toen en mijn eigen dochters en mijn zorgen
    Maar Floor, ik kan je verzekeren dat alles goed komt, jouw opvoeding krijgt ze mee, en dat is vooral veel liefde.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s