Love is in the air

Het was een heerlijk weekend ,het was gezellig met alle kinderen en ondanks het gure weer en hele dag natte sneeuw hebben we ons niet verveeld. Ik had een fantastische Valentijn , mijn schoonzus kreeg een huwelijksaanzoek en gaat dus over een jaar trouwen, wedding bells , i love it ! Wat ons nu lekker bezig houdt is een bruiloft organiseren en daar fantaseren we vrolijk op los.

We schoonden onze computers op en hebben smakelijk gelachen om oude foto’s die we allemaal onder gebracht hebben in speciale mappen , dat ruimt lekker op. Het is opmerkelijk wat je allemaal vind als je je computer eens goed gaat ordenen en alles doorspit. Heerlijk ! Kan ik wel wat mee, zal eens een leuke collage maken .

Zo ik ga even verder met de wedding plannen , een zomerse wedding buiten , inspiratie genoeg !

trouw3 trouw4 trouw5 trouw8

One thought on “Love is in the air

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s