Be nice or leave

 

Wat zo fijn is aan wordpress en daarom ben ik van blogroll naar wordpress gegaan, is dat je hier precies kan zien wie je leest, hoe lang, hoe vaak en men kan niet anoniem reageren…. EEN VERADEMING ! Want je krijgt heel leuke reacties maar vaak ook heel vervelende.  En dat mag, iedereen mag zijn/haar mening hebben maar ben dan zo flink je naam er even bij te vermelden. Anoniem kunnen ze heel goed lekker negatief zijn maar als ze hun naam erbij moeten zetten dan laten ze het wel .

Over dat negatieve gedoe op social media is momenteel genoeg te doen. Be nice or leave actie is in volle gang. Heb je facebook dan klik klik hier .

Wie is degene die  al mijn blogjes aan het lezen is,  zelfs van 2011 en 2012 …. ????

 

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Be nice or leave

 1. Ik misschien? Twee weken terug lag ik in Spanje in een hotel ziek op bed, en heb ik blogs gelezen van toen ik je nog niet ‘kende’. Zie je geen IP’s? Want vanuit Spanje heb ik ook op je huidige blogs gereageerd en dat zou dan dus met hetzelfde IP moeten zijn.

  Like

 2. Heb onlangs wel een eindje terug zitten lezen bij je maar niet zover terug! Heel sporadisch wel eens bij je gereageerd in het verleden en je toen een hele tijd uit t oog verloren..en vervelende dingen daar doe ik niet aan ..als men niks leuks te zeggen heeft, zeg dan niks toch!?

  Groetjes Tosca

  Like

 3. Moet zeggen dat ik bij sommige nog weleens terug lees. Gisteren bijv bij vosges Paris terug gelezen. Omdat ze bijna gelijktijdig met mij begonnen is, en haar smaak zo enorm veranderd is. Maar dan pik ik er wel bepaalde dingen uit.
  Maar negatief zal ik nooit zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s