Blehhh

Maandag was ik bij DE bullen dokter van Nederland , die na 5 minuten vroeg wil je de directe versie of wil je de mooi verpakte versie? Ik zei doe maar de directe versie vraag me toch af of ik niet de mooi verpakte versie had moeten kiezen ? Dus hij zei deze hond heeft veel te weinig zuurstof buiten de epileptische aanvallen. Daar is soms iets aan te doen maar soms ook helemaal niets . Dat kan ik alleen bepalen onder narcose en dan even alles onderzoeken hoe het er van binnen uitziet, gehemelte, neus, luchtpijp etc…. Dan word er ook meteen iets aan gedaan als het kan , kan het niet dan doen we ook niks we gaan de hond niet onnodig belasten.

Oké. Slik.

Onze hond gaat dus vrijdag onder narcose dan mogen wij even meekijken naar het onderzoek en word er direct gezegd wat er wel of niet mogelijk is ….

Als we geluk hebben dan krijgt ie dus een nosejob d.w.z. dat zijn neusgaten vergroot worden, oké een hond met een neusjob, dat is nog niet zo erg de hoop is dat er buiten die neusgaten ook wat aan te doen is. Sommige honden moet je laten inslapen zegt ie tegen me ….. Tranen schieten in mijn ogen. Dan heeft ie nog de epilepsie en daar kan hij dus ook gewoon een keer in blijven en doodgaan. Dat was de directe versie  , geen idee hoe je dat leuk verpakt ? Enfin vrijdag weten we meer, ik weet niet wie wie gaat steunen vrijdag want ik ben nogal slecht met narcoses en enge dingen….

Schermafbeelding 2016-02-03 om 10.27.09

6 thoughts on “Blehhh

  1. Pff … ik mocht bij mijn cavje ook gelijk meekijken op de MRI scan. De gaten in zijn ruggemerg dankzij die kl°te syringo waren ook meer dan direct zeg maar. Sterkte vrijdag, dat het maar een mooie nosejob wordt!

    Like

  2. Dan wens ik je voor vrijdag alle sterkte toe. Hoop met je mee dat z’n probleem te verhelpen is. En zo niet, dan hoop ik dat je op een goede manier afscheid kan nemen van hem. Maar het snijdt je dwars door je hart, dit soort dingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s