Kadokinderen

Toen ik herr Flick leerde kennen hoorde ik paar weken later dat hij niet had stilgezeten maar maar liefst drie kinderen had weten te produceren. Nu heb ik er zelf natuurlijk ook drie vier als je mijn Franse dochter meetelt,  die niet echt mijn dochter is want ik heb haar niet gebaard natuurlijk maar voelt wel zo. En ik ben na de derde nog 1,5 jaar bezig geweest met een adoptieprocedure waar ik uiteindelijk mee gestopt ben omdat het heel raar is om met allerlei stellen die al jaren ellende achter de rug hadden in een ruimte te zitten wetende dat je er 3 hebt en er steeds minder kinderen te adopteren zijn vanwege allerlei regels van instanties en vnl van andere landen.

Die kinderen van Flick moest ik natuurlijk nog leren kennen en dat is altijd best wel spannend want je krijgt bij de man ook de kinderen kado. Daarom noem ik het nooit stiefkinderen maar kadokinderen.

Het leuke aan deze drie kadokinderen is dat ze stuk jonger zijn dan de mijne maar ook dat het gewoon dotjes zijn, ik word altijd heel blij van ze, ze zijn lief, vrolijk en heel gezellig. Dat is natuurlijk deels karakter maar deels ook opvoeding. Daarbij lopen ze er ook nog altijd enig bij want hun moeder heeft een kinderkledingwinkel en heeft een uitzonderlijk goede smaak dus het is een genot ook nog om naar te kijken. Het is een feestje de weekenden en vakanties dat ze er zijn en ik geniet er echt van.

Door hun ben ik dus helemaal weg van de kleding van Nikkie Plessen voor kids , NIK&NIK, zooooo leuk !! Het is gewoon jammer dat die pubers er niet meer in passen. Dus heb je nog kids in de leeftijd dat ze hier nog in passen : SHOPPEN !!!!!! !

 

Schermafbeelding 2016-02-02 om 11.36.58Schermafbeelding 2016-02-02 om 11.37.26

One thought on “Kadokinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s