Dies

Schermafbeelding 2016-01-27 om 16.24.10

 

Chez Dies is absoluut een aanrader . Mocht je ooit in Frankrijk zijn ga er gerust heen.

Ron en Ed runnen het restaurant (genoemd naar de moeder van Ron) en de bijbehorende golfbaan incl clubhuis. Het is een prachtig chateau waar je heerlijk kan vertoeven zowel zomer als winter. Buiten het feit dat het er erg lekker eten is zijn Ron en Ed ook de ideale gastheren.

Ron had ooit een groot bedrijf in Amsterdam in de bouw en woonde met Ed  in Vinkeveen, toen hij op een dag besloot alles te verkopen en te gaan genieten in Frankrijk. Dat genieten lukte aardig maar het niets doen was ie al snel zat en besloot toen met een Franse chefkok het restaurant te gaan runnen incl golfbaan. De heren zijn lekker druk en leven la vie Française a l’aise.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s