Inspiratie

Ik heb natuurlijk omdat ik heel mijn leven al met interieur bezig ben al vaak mensen gezien die het wel even zelf doen …. Sommige die kunnen het totaal niet, anderen weer beetje , mensen die basis wel goed krijgen maar verder vastlopen, en je hebt af en toe mensen die het gewoon in de vingers hebben.

Afgelopen zondag ging ik kijken bij een agentschap in kinderkleding, pure nieuwsgierigheid omdat de locatie me aansprak en ik benieuwd was wat ze van het oude lelijke pand gemaakt hadden. En het was TOP ! Smaakvol , de juiste elementen behouden en benadrukt , juiste kleuren, juiste materialen, echt ik vond het geweldig !

Dus hier wat foto’s voor jullie, jammer genoeg met iphone gemaakt en veel te weinig dus je ziet niet echt het pand hier op de foto’s wat lekker industrieel is maar een idee heb je wel.

En mochten jullie een kinderkledingwinkel hebben en nog leuke merken kinderkleding zoeken , dit is het juiste adres , ik heb zulke mooie dingen gezien voor volgend jaar winter , je zou bijna weer een baby nemen , BIJNA …..

www.luxagency.nl

IMG_0156 IMG_0163 IMG_0164 IMG_0165 IMG_0167 IMG_0168 IMG_0169 IMG_0170 IMG_0171 IMG_0172

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s