Voice

Gisteravond konden we na het werk zo aanschuiven, heerlijk, niet hoeven koken of nadenken over je eten. Wat een genot ! En de kokkin kan ook nog eens overheerlijk koken dus het was een feestje ! En de lieverd had ook nog rekening gehouden met mij (ik eet nl geen koolhydraten) en heerlijke gegrilde groenten en salade gemaakt . Ik heb heerlijk gegeten ! Daarnaast had ze zuurkool stampot met spek en worstjes en nog een heerlijke spaghetti schotel die ik beide natuurlijk niet heb aangeraakt maar wel gezien dat het overheerlijk was want de rest bleef maar opscheppen. En bij de koffie (ja die drinken we soms ook nog wel eens tussen al die flessen wijn door) nog zelfgemaakte appeltaart. Helaas is dat een koolhydratenbom en eet ik dat ook niet maar wederhelft vond het zalig !

Toch eens vragen of we haar niet kunnen inhuren om voor ons te koken 😉

Natuurlijk moest ik ook even de wond van mijn GBF-je bekijken en hij vroeg meteen of ik misschien nog donorvel  had om de wond dicht te krijgen….  want ja die 1cm of die ooit uit zichzelf gaat dichtgroeien is de vraag…

Toen meteen voor The Voice met zijn allen (goudvissenclub) want dat is onze gezamenlijke verslaving momenteel , bij elk nummer gaan de boxen op standje 9 en kunnen alle buren meegenieten van onze “Voice-avond”. Anouk was heel mild voor haar doen maar wat ze zei sloeg ze wel de hamer mee op zijn kop , heerlijk mens neemt geen blad voor de mond en je weet meteen wat je aan haar hebt, ik hou ervan.

En het was weer beregezellig met zijn allen, en natuurlijk belandde ik weer veel te laat in bed. (stond om 11 uur al op punt van vertrek maar dat werd toch weer half 1)

Dan denk je dat na een warm bad ik wel zou slapen…. Nee dus! Familiekwaal dat weinig slapen en vooral niet kunnen slapen maar ook niet veel slaap nodig hebben….dus ik ging na goed half uur draaien maar weer uit bed , even naar beneden warm glas melk nemen , melk op , tuurlijk ik heb pubers in huis en die drinken dat dus what was i thinking dat er nog melk in huis zou zijn? Duhhhhh. Dus weer naar boven en dan maar even je lijf insmeren met bodylotion, je voeten even scrubben insmeren, en meer van dat soort dingen die elk normaal mens midden in de nacht om 2-3 uur zou doen.

Uiteindelijk maar een boek uit de kast gegrist , een van de vele die in de kast staan die ik nog moet lezen…dit keer Kim van Kooten-Lieveling, aangeschaft vanwege de goede recensies, alleen om 3 uur ’s nachts niet echt nagedacht waar dat boek nou ook alweer over ging . Na paar bladzijdes werd me dat weer duidelijk, niet echt een leuk verhaal voor het slapengaan maar uiteindelijk rond half 5 toch moe en in  slaap gevallen.

En superfit wakker worden om half 8 best knap toch maar dat is dus wat geen koolhydraten met me doet, energie voor 10 en veel fitter energieker. Ik gedij er prima bij , koolhydraten maken je sloom, althans mij. Ik mis het ook niet en je kan heerlijk eten zonder brood pasta rijst aardappelen. Tel daarbij een wijnvrije maand , jaja al geen drup gedronken deze maand ook gisteravond niet enkel spa rood. Dry January,  nou of de maand gehaald word weet ik niet want de maand is nog lang en we hebben menig feestje maar het begin is er ! Het is ook geen must maar een maandje je lever wat rust geven kan ook geen kwaad want ik las gisteren op Facebook dat vrouwen die 1x (JAAAA  1x ) per week 4 glazen wijn drinken al als zware drinkers worden beschouwd…… BELACHELIJK vind ik dat want jeetje 1x per week doe even normaal dan is 3/4 van de Nederlandse vrouwen een zware drinker . Je kan ook overdrijven !

Schermafbeelding 2016-01-09 om 10.44.59

 

 

 

One thought on “Voice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s