Lezers

Ik heb de laatste drie dagen onwijs veel bezoekers op mijn blog , wat op zich niet zo gek is want dat ben ik wel gewend maar dat ik in Maleisië  word gelezen??? Dat verbaasd me dan weer wel. Benieuwd wie er nu in Maleisië op vakantie/werk is en me aan het lezen is….

Verder komt het merendeel uit Nederland maar ook België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Engeland…

Frankrijk ken ik natuurlijk genoeg Nederlanders en sommige Fransen die gewoon google translate induwen en de meest vreselijke vertalingen daar lezen wat weer leidt tot de meest hilarische vragen die ik kan dan krijg en bedankt Google . Google translate is nog steeds niet echt top qua vertalingen. Ik heb Deense vrienden en als ik dan eens op Facebook op vertaling klik dan kan ik er vaak geeneens uit opmaken waar het nou over gaat.

Heel fijn bij WordPress is dat je kan zien wie je leest , waar ze vandaan komen en hoe vaak ze je blog bezoeken, vandaag was iemand erg druk met Floor want 1 persoon heeft maar liefst 48 keer de blog bezocht… ik zou het bijna obsessief noemen maar goed misschien vind diegene het leuk om te lezen en leest lekker door gehele blog heen naar voorgaande jaren…

Wat me doet denken aan een blog die Sandra een keer schreef hier over mij , die ik dus even las zojuist en weer in een deuk lig als ik het lees .

KLIK KLIK hier kan je Sandra’s blog lezen

Inmiddels ben ik begonnen aan een boek, begonnen zeg ik , of het ooit afkomt is de vraag en de tijd zal het leren….

Schermafbeelding 2016-01-05 om 14.26.01

 

2 thoughts on “Lezers

  1. 48 keer? Dat is veel, die heeft vast tijd over of is licht geobsedeerd door je.
    Vertel eens van je boek, want dat zou ik ook zó graag willen doen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s