GBF-je

 

Ik heb er niet 1 maar liefst 2 !! En ik hou van deze mannen ! En laten ze nou ook nog getrouwd zijn met elkaar dus ik zie ze vaak in tweevoud.

Het woord dramaqueen past wel bij “ze” nou ja voornamelijk bij 1 van de twee , drank kunnen ze ook niet heel erg goed tegen, dan gaan ze wc-matjes zoenen en uitgaansavonden eindigen meestal met 2 dagen opgebaard liggen , met bijkomende appjes dat we wel een krans mogen komen brengen en afscheid nemen want ze gaan het op bijna zeker niet overleven.

Beide zijn onwijs keurig en netjes en houden van schoon, ik hou er van !

Maar een van de twee is wezen tennissen dinsdag en dat is geรซindigd in een drama ! Hevig gewond kwam hij thuis na een potje tennis.

We twijfelden nog even of we niet de ambulance moesten bellen voor hem toen hij zijn zwaar gehavende lijf op de app showde met foto’s van bloed en al . Maar hij is een bikkel, het hoefde niet, hij zou het wel redden.

En ik denk nadat ik nu al 24 uur niets meer vernomen heb dat het wel gaat anders had ik natuurlijk allang een bericht gehad dat ik naar het ziekenhuis moest komen. Dus ik neem aan dat de wond weer keurig aan het genezen is . En dat hij gewoon nog in staat is om zijn haar elke dag in model te krijgen.

Ik weet dat je dit leest lieve schat dus beterschap met je 1cm grote schaafwondje op je elleboog , love u.

Tot morgen xxxxx

absolutely-fabulous-509bbd1035d46

 

5 thoughts on “GBF-je

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s