Kerst

Kerst is weer voorbij maar men wat was het gezellig !

Kerstavond borrelen met onze vriendengroep om de kerst in te luiden ondanks dat ik een knetterende migraine had en me helemaal niet lekker voelde ….eerste kerstdag rustig thuis met een “griep”gevoel en beetje de tweede kerstdag voorbereid.

Mijn kinderen waren bij hun pa met kerst maar jongste kwam tweede kerstdag thuis , gezellig bij mams.

En tweede kerstdag met al mijn lieve vrienden samen gevierd, inclusief mijn schoonzus en zwager en jongste ,  met een 8 gangen dineetje. En dat was echt de kers op de taart want het was gezellig als vanouds, onze 2e tweede kerstdag samen en beter nog dan het jaar ervoor .

 

479695_1204954316198984_6099538649546689443_n.jpg

Ik hou van deze mensen , het zijn stuk voor stuk schatten en ik waardeer hun vriendschap enorm want ze brengen dat gouden randje aan je leven.

Niets is vanzelfsprekend in het leven dat weet ik ondertussen wel , dus ik waardeer deze mensen en draag ze in mijn hart en nog belangrijker respecteer ze enorm ! En ik hoop dat ik nog heel veel jaren met ze mag doorbrengen !

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s