Heerlijk

Mijn lieve papa was in de stad en kwam op visite. Daar word ik altijd heel erg blij van want zoveel zie ik hem jammer genoeg niet. Vanwege afstand , we wonen toch even 2,15 minuten rijden uit elkaar en omdat mijn pa ook heel vaak in Namibië is en dus niet altijd in Nederland.

En het was gezellig, ik werd er blij van, ik zie hem veel te weinig .

Mijn lieve vriendjes kwamen ook nog even gedag zeggen en het werd daardoor een zeer gezellige borrel , hij had mijn vrienden in Harderwijk nog nooit gezien dus het was heel fijn dat dat ook eens gebeurde. Erna nog hapje eten met zijn vieren en toen nog een lange naborrel en naar bed.

En voor een ieder is het heel normaal om je pa op visite te hebben maar voor mij niet omdat het zo zelden gebeurt . Ik hou van die man en hoop dat ie 105 word want ik word al gek bij het idee dat ie er niet meer zou zijn.

En dan moeten we tot zijn 105de verjaardag maar eens wat vaker dit soort dingen doen want besef ook dat ik hem echt mis.

 

papa.jpg

 

 

 

3 thoughts on “Heerlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s