Genieten

We hadden lootjes getrokken met onze goudvissenclub (vriendengroep van 12 mensen met wie we het altijd heel gezellig hebben) . Dat kan tegenwoordig online dus niks meer briefjes schrijven en uit je hoge hoed trekken , nee een ieder word ingevoerd met mailadres en dan krijg je een mail waarin de persoon staat die je getrokken hebt incl een verlanglijstje.

We hadden budget van 10 euro (dat is een uitdaging kan ik vertellen) en de taak een gedicht te schrijven. Daar ging ik eens voor zitten en uiteindelijk had ik binnen een uur een gedicht op papier , zoeken op het net naar bijpassende cadeautjes en klaar was Kees Piet.

En eindelijk was het zover : Pakjesavond. Om de beurt kreeg iemand een gedicht met cadeau . Ik heb echt in een deuk gelegen en vol bewondering geluisterd naar de gedichten, wat een leuke/goede gedichten had iedereen gemaakt , een feestje , ik wil elke maand wel pakjesavond met deze mensen.

De wijn vloeide rijkelijk, heerlijke hapjes erbij,  we kletsten wat af, hebben onwijs gelachen, soms wat meer serieuze gesprekken , beetje emo ook soms,  maar bovenal was het een onwijs leuke avond !

Dit is een groep mensen waarvan ik hoop dat ze over 30 jaar nog in mijn leven zijn en als we oud , heel oud zijn moeten we maar met zijn allen in een bejaardentehuis gaan zitten en mijmeren over de goede tijden die we beleefd hebben. Ik kan oprecht zeggen IK HOU van deze mensen , ik waardeer iedereen op een andere manier, vind van allemaal dat ze buiten dat ze heel wat hebben meegemaakt allemaal op hun eigen manier daarmee omgaan en zo positief in het leven staan. En op een of andere manier is gewoon de balans goed in de groep.

En ik hoop dat we nog heel lang met elkaar en van elkaar mogen genieten !

 

sintkado

 

 

 

 

4 thoughts on “Genieten

  1. Dit is ECHTE RIJKDOM, zo mooi om te mogen beleven…….de herinneringen voor later (in het verzorgingshuis haha) maak je nu….
    Jullie hebben samen goud in handen, koesteren dus! XXX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s