Almost Xmas

Yes almost Xmas.

En nee ik heb de kerst spirit nog niet echt aan mijn broek hangen want ik ben druk druk druk druk druk met van alles en nog wat regelen. En ondertussen ben ik snotterig, grieperig en loop ik alles op wat je maar op kan lopen zo onderhand. De ene antibioticakuur na de andere waar ik dan weer iets anders van oploop en zo gaan we maar door . Maar morgenavond kerstavond zet ik alles van me af en ga ik kerst vieren HALLELUJA.

Dat wachtwoord komt eraan dames , duurt nog even maar ik weet wie het allemaal gevraagd hebben en jullie krijgen spoedig bericht 🙂

Verder geen nieuws aan de horizon , alleen het aftellen voor kerst is begonnen ………………

Merry Xmas allemaal !!!!!!!!!!!!

Schermafbeelding 2014-12-23 om 15.52.19

5 thoughts on “Almost Xmas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s