Singles en hoe zwaar ze het hebben…

Okee ik heb dus zat single vriendinnen en op een dag zaten we te mijmeren over hoe je dan een leuke man vind…….datingsites…..tinder……AH…….terrasjes……….kroegen……….

Nou niet op terras en kroegen,  ook niet in de AH,  daar waren we het over eens dus moest er gekeken worden op datingsites ……..je schrikt je de pleures werkelijk waar…. dus op naar waar heel Nederland zo’n beetje druk mee is vroeg of laat : Tinder (dat is een app waar je als soort van vleeskeuring door de mannen/vrouwen heenloopt die erop staan, naar links voor degene die je niet leuk vind swapt en naar rechts voor degene die je wel leuk vind, als hij of zij je dan ook leuk vind kom je in contact met elkaar en kan je appen).

En dan begint de ellende want je moet je door heeel veeel mannen worstelen wil je eens een leuke tegenkomen (gemiddeld gaan er 700 naar links voor 1 naar rechts). Je zou er een RSI vinger aan overhouden van de mannen naar links swappen  . Mannen fotograferen zichzelf met enorme vissen in hun handen (word geen vrouw blij van kan ik de heren vertellen van zo’n vieze grote vis al staat er nog zo’n leuke kerel achter) of ze zitten op een motor (duidelijk geval van dikke vette midlife dan willen ze ineens een motor of een cabrio of laten hun haar lang groeien) ,de auto’s vrachtwagens en hemdjes daar hebben we het dan geeneens over dat is ook o zo intens triest want auto is of een lelijk ding of een dikke bak en daar worden de vrouwen echt niet warm of koud van en hemdje is toch beetje ordi . Dan heb je nog een categorie mannen die hun blote lijf of geslachtsdeel erop gooien en daar hoef ik denk ik niet uit te leggen dat een beetje vrouw daar toch ook niet op zit te wachten. Dan denk je erger kan het niet worden? Nou wel dus: getrouwde mannen die er als tekst bij hebben staan; “getrouwd maar wel nieuwsgierig” (goh wat vind je vrouw van je nieuwsgierigheid?) of de man die erbij zet “open relatie” (ook benieuwd of vrouw dan ook die open relatie heeft of het een eenzijdig dingetje is van manlief) Maar er staan ook mannen op met vrouw en dan de tekst Funfor3 , ga lekker naar een parenclub zou ik zeggen of zijn daar niet speciale sites voor dan?

Dan heb je dus een match , hij vond jou leuk en jij vond hem leuk. Nou leuk zou je zeggen maar dan appen de mannen en denk je oké match opheffen want mannen die beginnen met “ben je ondeugend?” daar ben je meteen klaar mee want die willen maar 1 ding. Of hoi hoe is het met je ? (kennen we elkaar?) Of de mannen die nooit iets zeggen of meteen hun hele hebben en houden exen kinderen etc naar je appen , pfffff

Nu heb ik ook vrienden, mannen dus,  die ook op Tinder zitten en die zeggen dan weer bij de vrouwen is het niet veel beter. Vrouwen op motorkappen die bevallig over een auto hangen, vrouwen op motors met bloes half open, vrouwen die foto’s van een ander erop zetten, vrouwen die geheel in de make’up door professioneel fotograaf gefotografeerd zijn en als je ze dan in het echt ziet je je dood schrikt , en dan de vrouwen die meteen met teksten reageren op mannen dat zelfs de mannen er van schrikken . Althans die mannen die ik dan ken en dat zijn dan weer heel leuke mannen met een goede baan en leuk in markt liggen die willen dat niet dat een vrouw zich aanbiedt na 3 woorden gewisseld te hebben.

Ik heb er mega geinige gesprekken over met vrienden en vriendinnen en er worden heel wat foto’s heen en weer gestuurd van mannen en vrouwen die er of niet uitzien of met grove teksten komen etc . En we liggen echt in een deuk soms.

Kortom het is eigenlijk diep en diep triest . Dus dachten wij we moeten hier iets mee gaan doen er moet toch iets te verzinnen zijn waar de leuke mannen en vrouwen , beetje mannen en vrouwen met inhoud, van nu, trendy, hip, klasse terecht moeten kunnen….want singles genoeg ook in die groep en er komen er elke dag bij. Maar goed hoe ga je die dan vinden en of selecteren en uitleggen dat een foto met een karper niet zo’n heel goed idee is wil je een leuke vrouw vinden en geen visser……

Dus mocht iemand ideeen hebben voor een goede site of app laat het ons weten want we zijn er druk mee bezig om iets te gaan doen in die richting voor leuke mannen en vrouwen die midden in het leven staan

Enfin mocht je denken goh dat wil ik ook wel op Tinder , vrouwen kijk waar je je doorheen moet worstelen , je zou per direct het klooster in willen geloof me . Het is niet te doen !

 

Enige voorbeelden en geloof me dit zijn de minst erge nog want als je een karper zoekt vind je er natuurlijk geen en mannen met kinderen wil ik niet plaatsen kan ik die kids niet aandoen.

leuke bril PROEST

leuke bril PROEST

moves heeft ie

moves heeft ie

nee zo kom je leuk over

nee zo kom je leuk over

kamperen in zomer is al hel laat staan in winter

kamperen in zomer is al hel laat staan in winter

tja

tja

nee dat vinden vrouwen leuk een surprisepakket

nee dat vinden vrouwen leuk een surprisepakket

wat dacht je ik poseer even voor de foto?

wat dacht je ik poseer even voor de foto?

IMG_0644

En dan hebben we deze nog let vooral op de plaatjes die hij plaatst van zichzelf , denk dat ie over 20 jaar nog zoekende is………

IMG_0727 IMG_0726 1 IMG_0728

En als je dan denkt eindelijk een mooie man gevonden te hebben want eerste foto is niet slecht ziet hij er nu heel anders uit KUCH LAAT MAAR

IMG_0646

zo dus nu:

IMG_0740 2

 

En dan hebben we deze dierlijke uitspattingen nog :

z

z

IMG_0631

 

9 thoughts on “Singles en hoe zwaar ze het hebben…

 1. Dit verklaart misschien ook een beetje het succes van Catfish (nu te zien bij BNN). Geweldig programma om te kijken en te oordelen 🙂

  Like

 2. Oh erg!! Een vriendin van me was jaren geleden ook zoekende en kwam mijn ex tegen met een profiel waarvan dan eigenlijk alleen het hoofd op de foto klopte, voor de rest … tranen met tuiten!

  Like

 3. Wat schrijf je toch leuk en hier moest ik zo om lachen, wat een eikels zeg die kerels.
  Ik heb je nooit in het echt gezien maar ik weet zeker dat je heel leuk bent en de man die jij zoekt kom je zeker tegen wedden?

  Like

 4. Haha, treurig….
  Mijn vriendin vertelde pas toen ze een date had, dat die man er toch echt heel anders uitzag dan op de foto.
  Ik hou het toch nog maar bij mijn eigen maatje..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s