Maandag

Een maandag die goed begon althans ik sliep tot half 11 dus halve dag was al zowat voorbij zeg maar . 12 uur klaaguurtje met mijn dinnetje , we doen dat vaak op de maandag 12 uur en noemen het het klaaguurtje in werkelijkheid klagen we niet zoveel hoor is het vooral even anderhalf uur gezellig bijkletsen. En altijd bij Van der Valk Harderwijk , we geinen zelfs dat het wel lijkt of we een affaire hebben , daten op maandag bij vdValk …Enfin dat is wel nodig even bijkletsen soms want een week is zo voorbij en bij mij gebeurt er soms best veel.

2 uur weer thuis en eens aan de slag , huis beetje opruimen want pubers hebben een hersenprobleempje wat maakt dat ze rommel niet zien en ook niet voor elkaar krijgen het op te ruimen. Dus ik verzamel de zooi en gooi het voor hun slaapkamerdeur dan is het in ieder geval weg uit mijn zicht want ik kan dus echt niet tegen over puin in woonkamer keuken.Niet dat ze het dan opruimen hoor dan ligt het gewoon voor hun slaapkamerdeur en stappen ze er rustig dagen overheen of gooien het in een hoek ergens in de slaapkamer totdat er geen schone was meer is en alles in een klap in de wasmand belandt.

Ik ging dus meteen de keuken maar opruimen want ontbijten kunnen ze wel geen probleem maar iets in een van de 2 vaatwassers zetten of denken als ze vol zijn laat ik ze even leeghalen voor mijn moeder , NO WAY ! komt geeneens in ze op. Oke als ik het vraag doen ze het wel maar nooit uit zichzelf. Dus denk ik zet meteen vaatwasser aan , doet ie niks , WEEEEHHHHHHHH ik haat het als apparaten stuk gaan vooral als ie bomvol zit !

Ondertussen telefoon leeg zoek ik een van de 4 opladers die ik bezit ………WEG FOETSIE !

Nergens in huis nog een oplader te vinden ! Dat is zo fijn, ik ga denk ik geen iphones meer kopen voor die snotblagen want ze pakken steeds mijn opladers omdat ze ze zelf kwijtraken , handig ! En als je ze vraagt heb jij mijn oplader? Dan heeft niemand die gepakt …….. nee joh tuurlijk niet we hebben kabouters in huis ! Ze verdwijnen uit zichzelf !

Ik zet nu met rode stift zelfs kruisjes op mijn opladers zodat ik ze herken hoe erg kan je worden ? Maar goed nergens te vinden in huis die opladers dus op naar winkel wederom nieuwe halen….

Verder flink veel administratie gedaan, wat heb ik daar toch een gruwelijke hekel aan zeg .

 

One thought on “Maandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s