Weekend

 

Schermafbeelding 2014-09-01 om 19.59.36

Zo hee dat was even een feestweekend van heb ik jou daar.

Het was perfecte weer overigens voor zo’n weekend ! Zalig was het….

Donderdagmiddag naar Boterlap Beachclub want het was echt heeeel erg warm en lekker daar , donderdagavond eerst eten met vriendin en erna nog tot sluit de kroeg in, ben gerust in Harderwijk sluit alles op tijd dan ben je om half 2 wel klaar maar toch…. Vrijdag naar Amsterdam tot sluit, dat is stuk langer: 4 uur en dan nog Vlaamse patat eten en wachten op een taxi die je naar Hoofddorp moet brengen naar vriendin waar we sliepen om daar om 5 uur , denk dat het 5 uur was, bed in te duiken en om 10 uur eruit want hee ik moest om half 2 in Harderwijk zijn om om 2 uur naar een Festival te vertrekken. Elk uur wakker worden want ik had amper wijn gedronken maar wel 25 flesjes spa rood denk ik die avond/nacht en dat moest eruit. Summerlake festival zaterdag om precies te zijn en ook mijn allereerste festival ever….Wat ik er van vond? Ik vond het heel leuk en gezellig een keer mee te maken maar denk niet dat ik een Festival ganger ga worden maar voor een keer zeker niet onaardig. Om kwart voor 10 hield ik het voor gezien en ben naar huis gereden waar ik dan weer pas om half 3 in bed lag want kon de slaap niet vatten, vriendinnen die nog appten en belden , de muziek die nog in mijn oren zat.

Zondag bowlen en sushi eten met mijn dochter (jongste) om vervolgens met de kids in de bank te ploffen en tv te kijken , ik ben voorlopig wel uit gefeest ! Mijn god ik word te oud voor die onzin denk ik,  moet weken bijkomen van drie dagen feesten. GAAP Heerlijk avondje tv kijken en bankhangen met de kids , zelden zo van genoten !

Vandaag weer in de benen , huis weer aan kant want ooit een huis gezien waar pubers hebben huisgehouden een weekend lang , bedden verschoond, administratie gedaan en na dit blogje weer aan het werk. Druk met allerhande dingen waarover binnenkort meer kan er nu nog niet veel over vertellen dus ik hou de kaken nog even op elkaar.

Deze week ga ik stoppen met roken , althans proberen want ja ik stommerik was na 13 jaar stoppen weer begonnen een paar maanden geleden….HOE DOM KAN JE ZIJN?? Dacht nooit in mijn hele leven meer een sigaret te zullen aanraken maar helaas mislukt… Toen nog een elektronisch geval gekocht met vloeistof maar daar ga ik zo van hoesten dat ik het na 3 dagen al voor gezien hield kreeg er echt pijn van aan mijn longen ! En die sigaret behalve dat het stinkt en ik elke ochtend keelpijn heb, praat ik schor. Dus alle reden om te stoppen want ik ben ook geenszins van plan in de winter buiten te gaan staan in de kou om een sigaret te roken, koukleum als ik ben.

Deze week ook weer eens stevig aan de lijn en conditie werken want na 3 dagen troep eten en wijn drinken mag dat wel weer…dus in de benen en flink aan de squats etc deze week …….

Wil je de rest ook lezen stuur dan een appje of pb of mail voor het wachtwoord.

 

 

 

 

7 thoughts on “Weekend

 1. Zo lees je een paar maanden niet en dan ben je gescheiden…..dus ook 4 kinderen minder in huis?
  Zal allemaal flink wennen zijn maar je maakt er vast weer iets moois van!
  Linda

  Like

 2. nou wie die sigaret heeft uitgevonden….blijft een moeilijk iets. Ben al een aantal malen zonder problemen te makkelijk denk ik.
  Aan dat gefeest zou ik niet meer moeten denken zeg. Ik heb in mn jeugdjaren mn dosis wel gehad. Ieder weekend 3 avonden weg…waarom 3? Omdat er geen 4 avonden in een weekend zaten dus voor een heel leven gefeest hahaha
  Succes met je op stapel hebt en succes met die kaken op elkaar te houden
  Leefs van mich Brigitte

  Like

 3. Oh, soms moet het kunnen. Maar ik word al moe als ik eraan denk hihi…
  Enne stop NU onmiddellijk met roken… Wij hoeven niet te vertellen dat het heel slecht is he.

  Like

 4. Af en toe zo’n weekendje, lekker toch zolang je er lekker van geniet!

  Voor wat betreft mijn leeftijd zou een weekendje doorhalen makkelijk moeten kunnen, beetje jammer dat ik zo’n bouwvallig 65+ lijf lijk te hebben wat het beste gewoon braaf op de bank kan blijven hangen; beter voor iedereen zeg maar 🙂

  Like

 5. Ik word al moe als ik het lees, maar heerlijk dat je er zo van genoten hebt.
  Je krijgt van roken ook een ouwe kop; heel slecht voor je huid, dus nog een reden om te stoppen! Sterkte ermee!

  Like

 6. Jeetje alleen van het lezen word ik al moe Hihi Heerlijk toch even flink uit je dak gaan . En nu dus weer nieuwe plannen.. We wachten af. Fijne week Floor met alles. Knuf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s