Gewonnen en terecht

My god wat was het spannend zaterdag.

Ik trok de penalty’s niet en eerlijk is eerlijk moest ook heel erg plassen dus ik zat op de laatste penalty na op de wc of beter gezegd ik stond met nog 7 vrouwen te wachten tot de wc vrij was . Wat is dat toch,  mannen staan nooit in de rij maar wij vrouwen staan altijd te wachten. In het desbetreffende café waar ik was was het giga druk ! Zowel binnen als buiten stond het bomvol en er waren 4 herenwc’s maar maar 1 dameswc !!!!!! We hoorden een boel gejuig dan weer ohhhhhhh en wisten totaal niet wat de stand was maar mss maar beter voor mijn zenuwen . Ik vond het zenuwslopend gewoon . Enfin net toen Krul het laatste balletje tegenhield was ik er en begreep aan het gejuich dat we gewonnen hadden !!!!!! HEERLIJK gewoon. Erna was het FEEST en om 4 uur lag ik dan eindelijk in mijn bed. Ik moet zeggen miste de Boterlap wel hoor ook al was het daar in Leiden ook heel erg gezellig….

Gisteren  in Wassenaar geweest , heerlijk dagje , het was lekker weer , de mensen overal blij , het kon niet beter gewoon.In de avond weer naar huis en moe en voldaan bed in alwaar ik de slaap niet kon vatten , grrrrrr. Gewoon uren wakker gelegen want er zit wat in mijn hoofd wat er maar niet uit wil .

Schermafbeelding 2014-07-07 om 12.52.14

Voor degenen die mijn ww niet hebben maar wel willen lezen mail me even ilseprive@me.com dan krijg je mijn ww maar leg wel even uit wie je bent aub want ben niet zo heel goed in namen onthouden!

 

3 thoughts on “Gewonnen en terecht

  1. Hoi Floor, ik weet niet of ik mijn wachtwoord ben zoekgeraakt of dat ik er geen heb gekregen van je.Ik zou graag weer meelezen.
    Met vriendelijke groet.
    Petra.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s