Love

Oke maandagochtend en ik ben weer tot op het bot geërgerd .

En dat komt omdat ik een elastiek nodig heb voor de training hier thuis met mijn Personal Trainer Merlijn en die heeft manlief besteld. Alleen manlief leest nooit iets en kruist gewoon aan betalen bij aflevering aan chauffeur via pin. Dat dat inhoudt dat je dat ding dan pas 2-3 weken later krijgt en er ook nog voor thuis moet zijn (want hee die pinkaart kan de deur niet opendoen en iemand moet de code toch invoeren !!!!!! ) daar denken we niet over na en lezen we overheen. De telefoon ging dus zojuist en dat was Helisports dat ze de elastiek volgende week vrijdag de 20e komen brengen (week geleden besteld) dus ik meteen geïrriteerd roep dat dat wel heeeeel lang duurt voor een simpele elastiek dat dat ding in een envelop past en ik allang had verwacht dat ie er zou zijn dat ik nog nooit zo lang op iets van een webwinkel heb hoeven wachten en ik het schandalig vind bla bla bla zo raasde ik even door tot die pipo zegt maar uw man heeft zelf voor deze optie gekozen !

AAARGGGGHHHHHHHH guess who kreeg de volle laag over de app zojuist? Juist ja .

Enfin ik ga me zen opstellen nu , zo in bad en dan even helemaal relaxen want na een heel weekend boven de wc pot hangen om daar mijn maaginhoud in te lozen en heeeeel veeeeeeel geslapen te hebben sleepte ik me gisteren naar de surpriseparty nou ja diner voor mijn zoon die 18 is geworden en ik donderdagavond dit bedacht en al zijn vrienden optrommelde. Hij had helemaal niets in de smiezen dacht dat ie voor zijn 18 verjaardag met G en mij lekker saai met zijn drietjes uit ging eten. Dus we gaan naar de Boterlap waar reeds al zijn vrienden in het cafe waren en mij geapt hadden we zijn compleet ! Er was natuurlijk een hele lange tafel gedekt maar daar gingen we niet zitten , we gingen aan een kleine tafel zitten, bestelden wat te drinken en ineens kwamen alle vrienden en broers en zussen al zingend het restaurant binnen. Dat gezicht van hem op dat moment was goud waard, geweldig de voorpret en dan dat verbaasde beduusde hoofd , ik heb genoten.

Het diner was verder ook heel erg gezellig en lekker maar het meest warm werd ik van een sms van zoonlief toen ie die avond in bed lag en me mededeelde dat ie echt heeeeel erg veel van me houdt ! Pfff meer heb ik niet nodig …. Op het feest had ie me al omarmt en bedankt etc maar dat smsje erna deed me echt wat .

Vorige week liet ik een tattoo zetten de namen van mijn kinderen in mijn nek. Wilde dit al heel lang en nu gewoon gedaan ! Zo . Bij Tattoo Pijkie en ik ben er heel erg blij mee .

Schermafbeelding 2013-12-03 om 20.40.25

En nu ga ik in bad

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Love

 1. Ik vind je tattoo GAAAAFFF! vooral de plek waar je ‘m hebt laten zetten, heel tof!
  Wat kan zo’n klein gebaar van je zoon dan mooi zijn he…superlief
  En ik kan van de praktijk ook een elastiek meenemen hoor, heb 4 verschillende sterkten 😉
  Succes met trainen :))) X

  Like

 2. Heerlijk hè, dat hij dan zo verrast is en je zo’n (smelt) lief smsje stuurt………….
  En die tattoo zeg….. ik was altijd helemaal tegen, maar nu zit zelfs deze brave trien te denken aan zo’n tattoo. Snap jij het?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s