Friday

Oh ja ik was zo happy gisteren nou vanmiddag had ik moordneigingen.

Ten eerste lag ik vannacht wakker van half 5 tot half 7 toen viel ik in slaap boek nog in de hand om vervolgens wakker te worden van ONWIJS HARDE MUZIEK van oudste , pffff fijn dat er altijd zo goed rekening wordt gehouden met mensen die nog slapen !

Ik stuit op een berg wasgoed , alsof ik een leefgroep van 30 mensen leidt die allemaal 3 weken op vakantie zijn geweest ! Dinsdag nog helemaal bij en nu alweer een BENDE van heb ik jou daar ZUCHT

Mijn puberkind flikt het me nl elke 2 weken als ze naar papa moet om dan niet bereikbaar te zijn en ik heb al tig keer gezegd dit wil ik niet meer dit pik ik niet meer jij bent maar op tijd. Maar ik kan net zo goed tegen de stoel hier ouwehoeren dat heeft net zoveel effect.

Ze was weer eens niet thuis. niet te bereiken en ook hoe later het werd madam kwam maar niet. Ondertussen had ik contact met oudste die in Utrecht was en zei jij gaat bij de trein staan in Utrecht wacht je jongste zusje op en gaat met haar naar Weert . Ik vind het helemaal niks om die kleine alleen met de trein te sturen maar goed van hier naar Utrecht ?

Ondertussen belde en appte ik middelste als een gek maar HEEEE GEEN CONTACT

Als ze geld nodig hebben appen ze elke 20 seconden maar als jij ze nodig hebt dan is of de telefoon LEEG of hoe toevallig stond het geluid uit ! en wilden we wel reageren duhhhh maar hadden we het niet gehoord ! en dat altijd op vrijdag middag eens in de twee weken. De rest van de tijd doet die telefoon het eigenlijk altijd wel op een paar uitzonderingen na.

Enfin ik met kleinste naar station, die kaartje gekocht en wachten op trein , telefoon, middelste , “WAAR BEN JIJ???????????????????????” alsof ik degene ben die spoorloos verdwenen is ! DUHHHHHHH IK ben

OP
HET
STATION

daaaaaaaar waar JIJ ook had

MOETEN ZIJN
NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oh ik kom nu hoor chil !

CHILLLLLL?????? IK BEN NIET CHILL JIJ KRIJGT 4 WEKEN GEEN ZAKGELD MEER EN JIJ GAAT NERGENS MEER NAARTOE VOORLOPIG (oh my god wat zeg ik nu dit ga ik bezuren, een adhd’er thuishouden 4 weken lang , what was I thinking???)

Schermafbeelding 2013-11-22 om 14.02.15

Enfin madam komt aankakken ik koop snel een tweede ticket en ben uiteindelijk blij dat jongste niet alleen hoeft .

Zo nu ga ik mijn huispak aantrekken en dan in de bank ! Kachel op levensgevaarlijk en helemaal niet meer bewegen of me druk maken maar gewoon naar de Voice kijken.

Ik scoorde wel nog een heerlijk warme jas bij Trendies in Harderwijk ! BEN ER ZO BLIJ MEE ben er al jaar naar op zoek ! HEERLIJK

 

Schermafbeelding 2013-11-22 om 19.28.30

 

2 thoughts on “Friday

  1. Ik vermoed dat het tijd wordt voor een gesprekje met veel benoemingstechnieken.. ‘jij wilt het liever anders – maar als je het me niet verteld kan ik je niet helpen’, dat werk. Relax ze.
    Ik vindt je jas geweldig, welk merk is het?

    Like

  2. Ze had vast geen zo’n om te gaan. Hoor wel vaker dat ze dat gaan krijgen.
    Gelukkig kun je nu lekker banken, en die jas heb je nu wel nodig. Ik heb pas zoiets in een kortere versie gekocht, zo lekker warm…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s