Drukke dag

Vandaag was ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een hele dag in de winkel . En het was fijn ! Ja echt het was sinds lange tijd fijn om er te zijn. Ten eerste door Susan die nu bij ons werkt maar ook omdat Susan en ik vorige week de hele winkel weer op orde gebracht hebben en alles weer ordelijk en netjes is . En ik hou van schoon, netjes en orderlijk , daar kan ik nou echt blij van worden.

Want er is iemand geweest die van de winkel in 3 maanden tijd een grote puinzooi heeft weten te maken. Niet alleen de winkel maar ook in de webwinkel klopte dingen niet meer , dat is nu hopelijk allemaal weer bijgewerkt en we kunnen weer vol frisse moed er tegenaan. En ik geniet van alle mooie nieuwe dingen en de winkel.Verder hebben we echt heel leuke meiden nu in de winkel en ik vind het heerlijk die meiden, allemaal even leuk mooi en lief .

Verder zit ik goed in mijn vel, en dat komt deels doordat mijn schildklier weer eens goed stabiel is en ik op een superdieet zit waar ik superveel energie van krijg dankzij Tabitha de Wit . Ik ben Happy ! ja en dat mag wel eens gezegd worden.

HEEEL ERGGGGG HAPPYYYYYY

Zo en dat mag iedereen zich aan irriteren die het niet aan kan want sommige mensen kunnen het niet uitstaan als je roept dat je happy bent maar so be it kan er niets anders van maken. Kan morgen zomaar weer anders zijn maar voor nu ben ik dus HAPPY πŸ™‚ KLIK

 

Schermafbeelding 2013-11-21 om 20.39.05

 

 

 

3 thoughts on “Drukke dag

  1. Be Happy !!! Het is je van harte gegund!! Fijn dat het lijf ook meewerkt dat doet een mens goed niet dan! En voor wie het je niet gunt…pfff lekker boeiend die azijnfiguren πŸ˜€

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s