GAAAAPPPPP

Afbeelding

Oh my god ik ging vroeg naar bed want moe en moest er immers heel vroeg uit vanochtend.

Ik slaap net, de honden slaan aan, pfff wakker. Ze stoppen met keffen een goede 20 minuten later ik slaap weer net , geblaf ! Pffffff weer wakker , hartslag van 300, slaapdronken, maar wat denk je honden eenmaal stil, kon ik niet meer slapen! En hoe meer ik dacht ik moet gaan slapen want ik heb morgen half 7 personal trainer hoe minder ik sliep.

Vanochtend toen de wekker ging en ik tot half 4 heb liggen woelen toen sliep ik juist weer HEEEEEEL GOED maar ja toen moest ik eruit !

Na paar bakken koffie : getraind en heel  goed getraind , het word al opgevoerd ! Dat was best lekker, voelde me wel beetje gammel maar goed , snel beetje werken douchen en op naar de kapper. Daarna meteen een voetpedicure, nageltjes weer gelakt en dus in de slippers !!!! ja de nagels moesten immers drogen, naar Utrecht waar ik moest zijn om een bank van Tine K Home voor de VT Wonen klaar te zetten. Alleen in Utrecht rondom het Beatrixgebouw is alles veranderd van rijroute voor verkeer, bussen etc. Dus ik reed verkeerd of beter gezegd ik reed daar waar ik mocht want daar waar ik heen moest mocht ik niet in en dus kwam ik vreselijk te laat aan op de gemaakte afspraak waar 2 mannen stonden te wachten om de loodzware bank mee te nemen.

Uiteindelijk is het allemaal nog wel gelukt , ik dus weer de auto in en dan UIT Utrecht proberen te komen , viel ook nog niet mee, muziek keihard aan in de auto en rijden maar. Gaaaap

Eenmaal in Harderwijk als een dolle naar Dixons want de winkelhulp heeft de net nieuwe printer (2,5 maand oud) naar de filistijnen geholpen door er stickers in vast te draaien !!!!!!!!!!!! GRRRRR

Bij de Dixons hier werkt een figuur die ik niet kan luchten of zien en guess what ? dat was nou net de enige pipo die daar stond te niksen en wie ging ie helpen? Juist ja mij. Die jongen vind ik een klein etterbakje , betwetertje sinds dag 1 , toen ging ie zijn vorige collega nl tot op het bot afbranden tegen me,  terwijl wij dat juist altijd een hele aardige goede verkoper vonden. Ik vind ook gewoon dat je tegenover klanten niet je (ex)collega’s gaat staan zwart maken dan ben ik al meteen klaar met je. Dat zei ik dag 1 tegen pipo dat ik hem een vervelend mannetje vond en dat ie geen manieren had , dat dat not done is maar hij is niet van het intelligente ras en begreep er geen zak van wat ik bedoelde.

Enfin pipo komt me helpen , ik denk dat ie de hersenen van een erwt heeft en zich mij allang niet meer kon herinneren want hij begon meteen weer met me irriteren!

Pipo “mevrouw waarmee kan ik van dienst zijn”

“nou ik zoek een printer”

Pipo ” nou laten wij nou heel veel printers in ons assortiment hebben” (er stonden er drie !!!)

ik zwijg

Pipo ” en wat moet de printer doen mevrouw?”

” nou koken, babysitten, vuilnis buiten zetten, schoonmaken…………..pff wat denk je zelf ? PRINTEN !!!”

Pipo ” oke hij moet dus kunnen printen” (ohhh my god hij is echt niet gehinderd door enige vorm van intelligentie )

“Ja dat lijkt me logisch”

Ik heb ondertussen de drie modellen al bestudeerd en zeg “ik neem die ”

Pipo ” zal ik die dan even voor u gaan halen”

“nee joh laat lekker achter in het magazijn staan kom ik hier voortaan printen”

Pipo ” ik ga hem even achter halen”

ik loop naar de kassa die ergens middenin de winkel verstopt is , toonbanken doen we niet meer aan bij de dixons, overigens heeeel onhandig want je kan echt nergens meer spullen neerzetten

Pipo komt eraan met de doos en wat zegt pipo “zullen we deze dan doen?”

Ik slik denk oké niet meer antwoorden,  zwaai met de pinpas en betaal , hij draaft nog even door en ik denk snel naar buiten voor je gaat meppen Ilse  , gewoon NEGEREN en dat doe ik dus ook , ik groet iedereen vriendelijk en vertrek

Pfieuw je zal daar mee samenwonen zeg ! enfin we hebben weer een nieuwe printer.

Toen moest ik naar de Bruna, ik moest daar 3 dingen halen en wat denk je kom terug in de winkel had ik er 2 , derde vergeten. Toen ging ik wederom naar de Bruna om dat derde te halen maar viel me in dat ik nog wat nodig had, kom terug in de winkel , weer vergeten !

Koude voeten, moe, koud lijf , enfin we zijn thuis ik duik in mijn huispak, kachel aan, tv aan, en NIETS MEER , vanavond vroeg naar bed !

GAAAPPPP

6 thoughts on “GAAAAPPPPP

 1. Sorry, ik weet het … jij bedoelt met je huispak iets totaal anders, maar als ik dat woord waar dan ook lees, komt toch dat Roy Donders bling bling gevoel opborrelen. Visualiseer die dixons pipo in zo’n huispak de volgende keer 😉

  Like

 2. Kijk dit zijn de verhalen die ik gemist heb.
  En dat soort pipo’s loop ik ok graag voorbij. Want je herkent ze vaak al als je in een winkel binnen komt.

  Like

 3. Ha, ha, ha…. Welkom terug. Heb je lange tijd echt gemist en nu in 1 week weer drie heerlijk herkenbare berichtjes. Love you…
  Je hebt van die verkopertjes. Die denken dat ze geweldig zijn. Hopeloze gevallen.
  Kijk uit naar je volgende belevenissen. Gr. Wilma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s