Told you so

 

Schermafbeelding 2013-11-19 om 11.28.52

 

 

Telefoon van een meneer van school van oudste . Hij wilde even melden dat ik als ik mijn zoon afmeld op de site van school steeds een emailadres in vul van een mevrouw uit België. Die bewuste mevrouw was daar totaal niet blij mee dat zij steeds mailtjes krijgt van school . Oke zeg ik maar ik meld mijn zoon nooit af via de site !

TOLD YOU SO TOLD YOU SO dance , die doe ik nu even dat begrijp je

Ik vertel de pubers honderden keren alles wat je stiekem doet komt een KEER uit , vroeg of laat ! Nou ze luisteren niet dit keer kwam het zelfs heel snel uit . Had de Belgische mevrouw niet gebeld naar school had ie zich ws nog hele jaar kunnen ziek melden zonder dat ik of iemand op school erachter kwam. Ze denken slim te zijn maar zijn dan weer niet slim genoeg om een emailadres aan te maken duhhhhh PDH (prijs de heer) en kom ik er dus weer meteen achter.

Nou ik heb gezegd dat ze hem er maar mee moeten confronteren en een gepaste straf moesten bedenken en thuis heeft ie natuurlijk ook een hele preek gehad. De ellende met pubers is je kan ze niet meer op de naughty chair zetten, je moet andere maatregelen bedenken en ik ben er moe van, ik wil gewoon dat ze die hersencellen die mijn lijf heeft zitten aanmaken bij ze 9 maanden lang en ik daardoor geen filet americain kon eten noch wijn drinken en ik me daar 9 hele maanden lang keurig aangehouden heb , dat ze die cellen eens gaan gebruiken !!!!!!!! anders had ik me al die ellende wel kunnen besparen als ze die hersens toch niet gebruiken.

Want veel vrouwen mogen die 9 maanden geweldig vinden, ik vond er 3x maar liefst geen zak aan ! Ik leek op een Teletubbie, sliep 6 maanden niet (want hee probeer jij maar eens op je buik te slapen met een kind erin !) en dacht echt dat het na de bevalling NOOIT meer goed zou komen met dat lijf , gelukkig bleek ik over een zeer elastische huid te beschikken maar dat weet je dan niet en zit je op je roze wolk met je zwitsal geurende baby verliefd te zijn maar mijdt je de spiegel !

Oh en verliefd was ik hoor op ze echt , tot over mijn oren , ik had beslist de mooiste baby’s van het hele universum en ik kon mijn geluk niet op SLAPERS , om 10 uur in de ochtend werden die pas wakker, dus ik mag niet klagen. Maar ja hoe makkelijk ze als kind waren zo moeilijk zijn ze als puber ! WAAAAAHHHHHH

Vanochtend kom ik naar beneden zit middelste met een boterham met hagelslag , of beter gezegd hagelslag met boterham op de bank zonder bordje gewoon die boterham op de armleuning ! Ik zeg er dus wat van , zeg A niet op de bank pak een bordje en B straks ligt alles hier onder de hagelslag . Wat denk je ?Dat ze zegt tuurlijk lieve mams ik ga dat bordje halen hou mijn hand eronder en zal niet knoeien?

NEEEEE dus ik hoor Tsssssss , (ik zie het niet maar ik hoor die ogen draaien) Pfffffffffff   Ja relax een beetje ook goedemorgen !

Ik zeg dus nu een bordje halen ! JAAAAAAAA krijst de puber IK GA AL !!!!!

Pffffffffffffff zucht , koffie i need lots of coffee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinderen je krijgt er zoveel voor terug ! 🙂

 

 

En dan ben ik net beneden , heb ik net de oogjes open .

 

 

5 thoughts on “Told you so

 1. Pubers zijn gewoon sloom volk…de wetenschap wil ons doen geloven dat dat erbij hoort omdat die lijven al die hormonen moeten verstouwen…NOT …komt gewoon door al dat gamen en social media ,,Vond op Pinterest een leuk idee… wifi wachtwoord elke dag veranderen en die pubers het wachtwoord van de dag laten verdienen door eerst hun taken in huis te doen en huiswerk klaar te hebben…ik overweeg het serieus!

  Like

   • kak daar had ik nog niet aan gedacht..:(
    Aan de andere kant …dan kunnen ze me mooi alle digitale highway spullen inleveren voor onbepaalde tijd als ze me zoiets zouden durven flikken 🙂

    Like

 2. Hahaha…inderdaad zonde van die 9 maanden geen filet en ik heb er ook het roken nog voor gelaten. Las net in de krant dat de kinderen van tegenwoordig stukken slomer zijn dan wij vroeger. Joh! Echt? Ze zijn ook altijd moe. Zeg ik: waarvan in godsnaam? Wacht maar tot je drie kinderen, een huishouden en een baan hebt. Dan weet je pas wat moe zijn is 😉

  Like

 3. Ehm.. ik denk dat mijn kinderen dan nu al in de puberteit zijn.. oudste in ieder geval, want het gedraai met de ogen, het gezucht en het gebler is uitermate herkenbaar. Of betekent dit dat ik het over een jaar of 6 makkelijker ga krijgen?

  😉

  Hang in there!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s