Kreun

Half 7 gaat de wekker want ik wil zo graag trainen !

Nee ik wil niet trainen maar ik wil wel een killer body alleen heb ik nog geen pillen gevonden die dat veroorzaken zonder er iets voor hoeven doen. Ik vind het zwaaaaaaaarrrrr dat vroege opstaan want ik ben een avondmens ! Ik ben niet een wekker mens. ik gedij het best als ik na 8 uur mijn bed uitkom zonder wekker ! Enfin om 7 uur is hij er en ik moet eruit. Ik zwengel meteen de verwarming aan op stand 21 en kleed me aan.

Gaap eerst naar beneden voor koffie , veel koffie, ik zet op Facebook dat ik train met Merlijn Mulder van Aya en meteen raken de vrouwen oververhit hahhaaa grappig . De bel gaat daar is ie ,we beginnen. Langzaam word het hele huis wakker en ik denk alleen maar oké sluit je af voor de ruzie makende pubers boven die om de haverklap Fuck you tegen elkaar roepen. Als ik in een hopeloos standje lig, buikspieroefeningen te doen rennen de twee honden over me heen die net zijn uitgelaten  en zo blij zijn me weer te zien. Merlijn moet wel denken in wat voor huishouden ben ik belandt? Alles strompelt een voor een de trap af al scheldende of mopperend, als ze Merlijn zien zijn ze wel meteen stil dat dan weer wel. Jongste begint te zeuren dat ze niet naar school wil want ze heeft sinds gisteren een stijve nek en houdt aan, dus ik krijs een keer dat ze gewoon naar school moet , 9 , 10 jaja ik doe al krijsend gewoon mijn oefeningen Merlijn telt gelukkig mee zodat ik me niet kan vergissen KREUN STEUN.

Schermafbeelding 2013-11-18 om 09.20.10

een uur later voel ik me moe maar voldaan , achteraf is het altijd een prettig gevoel, omdat het voorbij is? Omdat ik het hem toch maar weer gedaan heb? Omdat mijn lijf wakker voelt? Ik weet het niet , over 6 maanden is het de bedoeling dat ik wat strakker in bikini op het strand lig , we keep up the good spirit en denken vooral aan die BIKINI !!!!!!

Ik ben bereid de hele winter af te zien zodat ik rond mei weer fris en fruitig ergens een bikini aan kan trekken als de eerste hittegolf over het land trekt .

4 thoughts on “Kreun

 1. Dat vroege opstaan kost me niet zo heel veel moeite….die PT…oeww ik zou hem voor de deur laten staan zwak he hahahaah Respect meis zo vroeg al zo actief!!!

  Like

 2. O wat afzien zo’n PT, maar ook wat heerlijk. Zo’n automatische stok achter de deur. Dat je niet zelf hoeft na te denken enzo, maar dat hij dan zegt wat je moet doen.
  En dan strak in de bikini; super!
  En leuk dat je weer blogt!
  x

  Like

 3. Ben blij dat je weer blogt! Ik heb zelf net een badpak gekocht, in December een boottocht met het personeel, ga ik nooit niet redden die bikini 😦
  Liefs Petra, ik vind het hartstikke stoer die PT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s