Back again

Bloggen bloggen bloggen

Jarenlang mijn uitlaatklep geweest en nu is dat eigenlijk beetje Facebook. Bloggen kon ik al mijn frustratie op kwijt . Was een moment van ontspanning in de ochtend. Nu ben ik zoooo druk dat ik helaas ook al is het maar 5-10 min geen tijd meer heb om te bloggen. Maar ik wilde het wel weer oppikken want het is gewoon te leuk, om te doen om je leven terug te lezen bij momenten en gewoon omdat het je even dwingt om te stoppen met rennen.

Er is genoeg te vertellen maar ik mag niet meer alles vertellen want de pubers vinden dat niet leuk als ik alles vertel over ze dus ik moet eerst toestemming vragen of namen gaan veranderen . De laatste maanden waren waanzinnig druk en chaotisch. Van hoogte naar dieptepunten van heel blij naar heel verdrietig van ideeën naar uitvoering.

De grootste knoop die is doorgehakt is denk ik dat ik mijn huis te koop gaan zetten , ja ja , niet omdat we hier niet met heel veel plezier wonen maar omdat we gewoon toe zijn aan iets anders, ik wil vooral een kleiner huis omdat ik gewoon minder zooi wil en minder te doen wil hebben maar ja ik ken mezelf kan me net zo goed weer aanvliegen , we zien wel waar het naartoe gaat en hoe of wat . We hoeven hier niet weg dus we hebben tijd zat en misschien bedenk ik me nog wel als ik niks interessants vind elders…

Ik ben weer mezelf en dat is lange tijd niet zo geweest. zit steeds beter in mijn vel letterlijk en figuurlijk. Heb sinds kort een Personal Trainer en dat klinkt heel bekakt misschien maar ik vind het HEERLIJK ! Overal pijn, voelen dat je lijf wat gedaan heeft het is heerlijk !
Hij mat me af en ik laat het nog toe ook ! omdat de motivatie groot is dit lijf weer in shape te krijgen en me sterker te voelen voornamelijk, gespierder. De beste man vind me nog steeds wel aardig geloof ik dus ik ben nog niet heel erg uitgeflipt . Verder heb ik een nieuwe kracht in de winkel en sinds Sivan (ging weer studeren ) en Eline (vond een andere baan) ben ik weer blij !!!!!!!!!! Ze is bloedmooi, ze is heel leuk, ze is energiek en ze is gewoon goed ! Wat een opluchting ! En ze kan mij aan !! Ja echt !

Verder heb ik een druk leven tussen winkel webwinkel agentschap en moeder van pubers !

Dat puberbrein ik heb er veel over gelezen maar nee ik begrijp het wel maar kan er niet mee omgaan, als ik verrot gescholden wordt vind ik het niet bepaald makkelijk te denken dat ze er eigenlijk niets aan kunnen doen , duhhhhh

Enfin ik ben er weer en meant to stay dus er komt nu echt een vervolg !

Ondertussen kan ik vertellen dat ik momenteel geheel verslaafd ben aan een huispak ! En nee niet a la Roy met glitters maar de onesie , HET pak van de eeuw !

KLIK KLIK

 

kies maar uit ook bij zalando te koop ! Kies echter een goede maat want het is voor man en vrouw en ze vallen echt groot uit !!!!!!! En deze heb ik ….

Schermafbeelding 2013-11-17 om 13.33.14

 

6 thoughts on “Back again

 1. Hey wat gezellig je bent er weer !! En hoe ! Heb ik even een paar dagen eens niet gecheckt of je misschien wat had gepost kan ik zomaar ineens een paar blogjes tegelijk lezen! Een personal trainer is dat heel erg duur eigenlijk? Ik geloof dat het voor mij ook de enige stok achter de deur zou zijn om echt iets aan de conditie te doen.
  Pubers we kunnen het wel willen begrijpen maar wennen nee en grote monden ohh hell NO die zou ik ook niet kunnen en willen accepteren!
  Fijn dat er hulp is in de winkel! Geeft adem…
  Fijn om weer van je te lezen!

  Like

 2. Leuk dat je weer even blogland binnen wandelt. Jouw blog springt er met je heerlijk-eerlijk schrijven altijd zo uit. Benieuwd naar je verhuisplannen want je hebt nu ook al zo’n geweldig huis, wat ik van binnen natuurlijk alleen van de foto’s ken, maar afgelopen zomer even voorbij gewandeld ben en daarna de hoek om even wat leuks in je winkel te scoren.

  Like

 3. Blij dat je er weer bent. Was al bang dat ik je kwijt was geraakt, zag niks meer voorbij komen.

  Heerlijk om weer je blogjes te lezen. Fijn dat het beter met je gaat en wat jammer dat je je mooie huis te kop gaat zetten. Het is zo mooi. Maar jou kennende komt er iets anders moois voor terug.

  Lieve groetjes Chantal uit het Zuiden

  Like

 4. Nou geniet van je mooie huispak. Hij is erg mooi. Fijn dat het goed met je gaat en inderdaad ik had je post gemist want het blijft erg leuk om je te volgen. Laatst zag ik je in de winkel en zoals ik al zei je zie er mooi uit, je kunt het aan je zien dat je lekkerder in je vel zit.
  Jullie zijn een mooi stel geniet van elkaar en en nog een fijne zondag toegewensy

  Like

 5. Oh, wat fijn om je hier ook weer te zien. Want ik vond het altijd zo leuk om je posten hier te lezen. Ik snap dat je nu met “bijna volwassen kids” te doen hebt, en niet alles mag schrijven.
  Maar jij hebt zo veel wat je meemaakt…
  En je huis verkopen, oh….het is zo mooi. Maar ook dat snap ik ergens wel. Wil je wel in Harderwijk blijven wonen.

  Geniet van je vrije zondag in je heerlijke pak.
  Liefs lia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s