Hamster

2 jaar lang heb ik me er tegen verzet , er kwam hier geen hamster in huis !

Ik vind het enge beestjes dat is reden nr 1, reden nr 2 omdat ik wel weet wie dat beest gaat verzorgen na een maand, reden nr 3 omdat we al heel veel hebben  en gewoon omdat ik het niet wilde ! klaar punt er kwam geen hamster

Tot vorige week ergens , we staan in de welkoop om hondenvoer te halen , mijn moeder belt , ik zit dus aan de foon met mijn moeder (bedankt ma) en ondertussen staan G en dochter bij de hamsters , ik roep nog even denk er maar niet aan maar ben al snel afgeleid door ma …………….

En daar ging het fout , ik was er even niet bij en hup ik sta dikke 10 min later in gesprek met G toen ma had opgehangen over een hamster ! die al min of meer beloofd was en G vond hem ook zo leuk en grappig en hij ging dan mee de kooi verschonen met dochterlief en ineens sta ik met kooi, voer, benodigheden EN HAMSTER bij de kassa ……

Dat gebeurt er dus als ik heel even de aandacht laat verslappen ! een hamster  !

(voor mijn gevoel kwam ik er nog goed van af ook want G had zijn zinnen gezet op een gerbil ! en alles met staart vind ik nog enger dan knaagdieren zonder staart)

Enfin een week lang heb ik met argusogen naar onze BAAS (zo heet ie, hoe toepasselijk) gekeken en ik moet zeggen ik vond hem met de dag leuker en liever en warempel hij zit nu ook al bij mij als ie uit de kooi is !

Pfff ik weet het , een ei ben ik .

 

Schermafbeelding 2012-09-23 om 19.42.26

3 thoughts on “Hamster

  1. Oh, zo gaat het meestal. Degene die zich het ergst ergens tegen verzetten, die zitten het meest met dat beestje. Leuke naam ook.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s