Toe aan vakantie

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zat ik in Loods5 , wat een werk was dat ! Ik dacht dat doe ik ff , Nou niet dus , dat effe bleek een dikke week van ochtend tot avond hard bikkelen . Alles er naartoe slepen, uitpakken, prijzen , beveiligen , en dan inrichten daar !

Vrijdag om half 4 klaar en naar Utrecht waar nog een hele showroom moest worden ingericht voor de beurs zondag en maandag .
Vrijdagavond plofte ik in de bank en bekeek mijn enkels even , mijn god ! waar waren ze gebleven ???? geen enkel meer te zien alleen een soort van heel grote bal .

Zaterdag moesten we pakketten maken want ja die waren blijven liggen, afscheid nemen van onze Sief in de winkel die naar Thailand op vakantie vertrekt en erna weer gaat studeren ! Boodschappen moesten er helaas ook nog worden gedaan en die stofzuiger moest ook nog door het huis , plof in de bank dacht ik hele tijd totdat ik in de badkamer kwam en daar maar liefst een berg kleren zag liggen voor de wasmachine waar je eng van werd

WASSEN DUS ! en zondag en maandag beurs ! Beurs op de Beurs maar ik heb het weer geflikt ! morgen een dagje thuis werken maar 1 afspraak buiten de deur , brainstormen over een nieuw idee , en heleboel mails beantwoorden.

maar nu eerst in de bank  ! jogging pak aan en RELAX MODUS aan .

Manlief ging nog even naar de tandarts want zo pijn : oververmoeidheid en dus een opspelende ontsteking, kuurtje rijker kwam ie buiten ….

Die oververmoeidheid voel ik ook …….in de enkels en voeten vooral .

Meer nieuws volgt en leuke berichtjes ook weer snel 🙂

Schermafbeelding 2013-06-25 om 08.13.34

4 thoughts on “Toe aan vakantie

 1. Je bent net een trein zonder remmen, hij dendert maar door en door!!!!
  Pas op dat hij niet ontspoort hé, en neem ook wat rust.

  Like

 2. miep miep zoeffff

  (aldus mijn jeugdsentiment het programma ‘wordt vervolgd’ waarin kinderen dan teksten hadden als; ik ben fleur, ik ben 8 jaar en ik doe miep miep na: miep miep zoeffff)

  Na ja, alleen leuk als je begrijpt wat ik bedoel.

  Maar wat ik dus ook bedoel is; jemig, jij harde werker! Wel voldaan gevoel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s