Nieuwe uitdaging

We hebben er weer een nieuwe uitdaging bij, een unit in Loods 5

Ja ja ja ik weet iedereen denkt nu HUH? je hebt het al zo druk , weer wat erbij maar mijn probleem is dat ik overal wat in zie en als men mij dan komt vragen van Loods5 om daar te beginnen ik geen nee kan zeggen dus per 1 Juli een grote unit in Zaandam.

Mijn hele woonkamer staat bomvol met spullen die naar de stand moeten , hoe we dat moeten doen en wanneer is me nog een raadsel maar dat het er allemaal staat per 1 Juli is zeker .

Dan ben ik nog met wat nieuws bezig en dat gaat ook gebeuren maar over een jaartje denk ik, mijn hoofd zit bomvol ideeen het ontbreekt me alleen aan tijd . Maar ik geniet van alles wat ik doe ook al is het megaveel en megadruk .

Vorige week waren we in Denemarken en MEN WAT WAS HET GAAF ! Bij Tine haar huis ,die had haar hele huis leeggehaald en de nieuwe collectie binnen en buiten uitgestald en een prachtige grote tent in de tuin staan die ze ooit eens had laten maken voor haar bruiloft . Alle agenten waren er , de meiden van kantoor en we hebben een topdag gehad .

’s Avonds nog naar een leuk restaurant met zijn allen en toen om half 11 weer de auto in naar Nederland want de dag erna moesten we gewoon hier weer aan de slag en om 6 uur in de ochtend waren we thuis , doodmoe maar voldaan, geslapen tot 11 uur en toen weer aan het werk.

Ik kan echt dagen teren op zo’n dag in Denemarken , ik geniet daar in volle teugen , vind de nieuwe collectie mooier dan welke vorige ook en kan niet wachten om in Nederland de hele showroom in te richten.

Het word echt een plaatje !

Woonkamer Tine

Woonkamer Tine

Nieuwe vazen en buiten natuurlijk de geweldige bamboemeubels

Nieuwe vazen en buiten natuurlijk de geweldige bamboemeubels

Eetkamer , zucht , zo mooi !

Eetkamer , zucht , zo mooi !

 

 

8 thoughts on “Nieuwe uitdaging

 1. Druk Drukker Drukst maar zolang je er met volle teugen van geniet why not!
  vermoeiend maar inspirerend geeft op een bepaalde manier ook energie πŸ˜€

  Like

 2. Geen wonder dat je je voor de nieuwsbrieven van oa boeking.com hebt afgemeld, daar heb je helemaal geen tijd voor! Maar gelijk heb je van leuke dingen krijg je bergen energie. Succes met alles.

  Like

 3. Wat leuk ! Helemaal leuk dat je winkel nu in de buurt is. Hoef ik er niet meer alleen heen als ik op vakantie ben πŸ˜‰ Ik wilde toevallig al naar loods 5… Succes.

  Like

 4. Als het maar vruchten afwerpt is het ook helemaal niet erg om vee
  l te doen. Je krijgt er dan toch een boost van.
  En ik vind veel dingen mooi, maar blijf toch altijd weer bij mijn eigen ding. Maar als ik ooit zou veranderen van style, dan wist ik het ook wel. (denk ik)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s