Nou ja zeg

Ik kreeg een aanvraag van een fotografe of ze ons huis mocht fotograferen, ze wilde dan graag een dag komen fotograferen , ze werkt freelance en wil dan die foto’s verkopen aan een blad, wij verdienen er niks mee hoogstens een beetje (als je winkel tenminste genoemd wordt) reclame . Nou is goed zei ik , dus ze kwam , de dag voor we op vakantie gingen, ik zei nog het is goed maar ik ga dag erna op vakantie dus we moeten nog veel doen…..

Ze kwam en bleef en bleef en het werd later en later en wij zaten maar te wachten…..als laatste was onze slaapkamer aan de beurt dus tassen inpakken ging niet echt want we konden er niet bij. Manlief liep een keer naar boven en kwam briesend naar beneden want ze had gewoon alles van ons bed gerukt , topmatras etc want ze vond het bed te hoog, de topmatras en lakens lagen op de grond in de hal ….he was not amused. Ik bleef wijselijk beneden maar ik kan daar ook niet echt tegen dat ze ongevraagd aan je spullen zitten en zo mee omgaan. Ik bedoel we zijn beneden kan je toch even vragen? Ze ging uiteindelijk omdat manlief zei nu is het genoeg het is half 7 en wij willen eten en koffers pakken , dus maakte ze haar werk af en half uur later was ze weg . (vanaf 9 uur in de ochtend)

Enfin een dikke twee weken later kregen we een mailtje dat ze het aangeboden had aan bladen maar die wilden nog meer foto’s en meer bewegend beeld (mensen erop) of ze nog 1 dag terug mocht komen was maar heel kort zei ze , paar foto’s maar.

Oké 2e pinksterdag half 11 dan maar want we wilden er absoluut zijn gezien de vorige keer. Ze wilde nog wat beelden van de kast in de slaapkamer dus ik zeg dat is goed maar geen beelden van de binnenkant en niet in de kast zitten . Ze vertrekt naar boven duurt een dikke 2 uur , dan nog wat foto’s beneden en uiteindelijk roept manlief om half 3 hoe lang heb jij nog nodig want het ging om een paar foto’s je gaat niet weer onze hele vrije dag in beslag nemen mag ik hopen? Manlief is dan erg kordaat kan ik wel zeggen en dwingt een tijd af , 3 uur is ze klaar zegt ze . Oké om 3 uur vertrek jij dan zegt hij want wil gewoon nog even van zijn vrije dag genieten en in de bank ploffen. Dat gebeurt en weg is ze en wederom kunnen wij het hele huis opruimen want overal trekt ze dingen vandaan en gebruikt ze elders…….

Diezelfde avond zeg ik tegen manlief volgens mij heeft ze in onze kast gezeten …. maar goed heel erg zeker weet ik het niet , dingen staan voor mijn gevoel anders maar goed ik besteedt er verder geen aandacht meer aan want ik kan me gewoon niet voorstellen dat je in andermans kasten gaat zitten neuzen. Maar dan krijg ik de foto’s en zie een grijs laken over het bed , een spiksplinternieuw grijs laken wat nog nooit gebruikt is waar zelfs de labels nog aanhangen (voor warme zomers dan gebruik ik altijd linnen lakens onder het dekbed) . Ik kijk boven in de kast en ja hoor dat is dat laken , ik zie nu pas dat het uit de verpakking gehaald is en heel slordig weer is opgevouwen .

Ik ben ontsteld , manlief is ontsteld , ze heeft dus toch in onze kasten gezeten.

We zaten notabene beneden , kan je dan niet vragen als je iets nodig hebt? Ga je dan gewoon zoeken in kasten van mensen ?

We zijn er gewoon boos over en ik stuurde een niet mis te verstane mail naar haar om haar waar we nog geen antwoord op hebben gekregen overigens .

Wat een brutaliteit , ik vind het echt niet te geloven.

A krst Ilse 06

9 thoughts on “Nou ja zeg

 1. Ik durf bij vrienden nog niet eens een kast te openen, laat staan dat ik er iets uit zou halen. Waar haalt zo’n flitsmuts het gore lef vandaan?

  Like

 2. Dan heb je leg zeg, gadver…..
  Weer een leermoment….
  Ben benieuwd hoe dit verder zal gaan….of ze nog terug reageert?
  Toch wens ik je een fijne weer
  Liefs Brigitte

  Like

 3. oh wat erg zeg…en dan zij ook nog lekker geld verdienen aan die foto’s..niet normaal…ook geen reclame voor haar zou ik zeggen.. maar eh die laat je toch zeker niet nog eens binnenkomen of wel??zou t toch erg ongemakkelijk vinden als iemand in mijn kasten had gezeten.

  Like

 4. Wat een onprofessioneel iemand zeg! Heb je haar wel nagetrokken en weet je wel of het allemaal klopt? Ik weet niet of ik me zo lang in had kunnen houden…respect voor jullie geduld! Die zal wel niet veel opdrachten meer krijgen op deze manier…

  Like

 5. Ik vind dat echt hondsbrutaal. Ik kan over dat soort brutaliteit zo verschrikkelijk boos worden. Het irriteert me. Natuurlijk zit je niet in andermans kasten! En je neemt ook niet zoveel tijd zonder dat vooraf af te spreken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s