Jouw vrouw mijn vrouw

Dit programma keek ik van de week , Rosalie van Bremen ruilde van huis met Louise Schiffmacher. Het ene uiterste met het andere uiterste !

Ik heb met verbazing zitten kijken echt en dan heb ik het niet over de familie Schiffmacher want dat zijn nog eens levensgenieters die mensen, no nonsens people , ik hou er van.

Louise wist het prachtig te verwoorden toen ze in het paleis van Rosalie zat aan een immense tafel in een superdeluxe keuken: zo groot en zo leeg ! ze schoot er van vol zelfs dat je zo eenzaam zo alleen in een gouden kooi zit.

Rosalie woont op het eiland Zilt in een supergrote prachtige villa in haar uppie want haar man is er nooit , als ze hem belt neemt ie ook de foon niet op overigens (de liefde spat van het scherm) wel heeft Rosalie een werkster, een tuinman, nog iemand (geen idee wat die ook alweer deed) en een personal trainer want Rosalie traint 3x per dag ! Nou haar figuur is om door een ringetje te halen maar wat heb je er aan als je verder zo eenzaam en alleen bent en wat moet je anders want poetsen hoef je niet . 1x per dag rijdt ze naar de bio winkel en shopt haar eten daar en kookt voor zichzelf maar meer gebeurt er niet in haar leven. De eenzaamheid droop er van af ! Ik denk dat ze 3x per dag met haar trainer speelt want anders heb je toch helemaal een zinloos leven zeg . En ze gaat vroeg naar bed elke avond ik denk waar ben je dan zo moe van?

Ongelooflijk vond ik het , enfin na de uitzending werd gemeld dat ze inmiddels weer gescheiden is van husband nr 3 met heel heel heel veel poen dus ik vraag me af waar ze nu zit ……..of zou hij haar die villa hebben gegeven met personeel als afscheidskadootje?

Op naar de volgende rijke stinkerd…….

 

7 thoughts on “Jouw vrouw mijn vrouw

 1. Ja erg he, nou ik zou best wel graag wat meer te besteden hebben.
  Maar zo nee dat hoef voor ook weer niet. Het lijkt mij totaal een zinloos leven.
  Dan maar minder maar ik ben wel echt gelukkig met mijn mannetje. En als ik het zo schrijf
  mag ik me wel schamen. Wat is minder ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert.
  Het kan zoveel meer slechter, ik geloof zelf dat als je alles hebt ook niet meer tevreden bent
  En er zeker niet gelukkiger door wordt

  Like

 2. Ik vond het eerst ook bizar maar bedacht me toen dat het vooral sneu leek door de manier waarop het in beeld was gebracht. De montage van dat soort programma’s is altijd zo suggestief. Die Louise was daar zó niet op haar plek. Ze gedijt duidelijk veel beter in de drukte en kan totaal niet alleen zijn. Tja dan ben je natuurlijk doodongelukkig in je eentje. Maar wat dacht je van de andere kant van het verhaal; om nou de hele dag achter die dikke getatoeëerde baby aan te sjouwen (zoals Louise hem zelf noemde). Met een ego van hier tot Tokio, iemand die (zoals hij zelf ook toegaf) vindt hij dat het universum helemaal om hem draait. Die kerel moet je echt constant z’n zin geven, dat was wel duidelijk. Daar moet ik dan ook weer niet aan denken.

  Moraal van het verhaal? Blij met mezelf, lekker in mijn eigen leventje met mijn eigen kerel:)

  Like

 3. Ik weet het nu zeker :-)ik blijf bij mijn Ed:-) Heb het niet gezien maar wat je hier schrijft de eenzaamheid druipt ervan af..Heel zielig…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s