Vive la France

Een hele week in Frankrijk vertoeft……..en het was ZALIG !

Midden op het platteland , in een huisje wat we gehuurd hadden van 2 mannen uit Amsterdam die het echt super verbouwd en ingericht hebben, het was genieten !We hebben genoten van het platteland, van de wijn, de zon (1 dag maar helaas) , van onze hondjes die we hadden meegenomen die daar helemaal zo blij als veulentjes door het gras rende elke dag EN van de RUST !
Ook zin in een oplaadvakantie in een prachtige omgeving en zeer sfeervol huis ? KLIK

Eenmaal thuis was het mails bijwerken , de meiden kwamen zondag weer thuis , zoonlief is nl voor 1 week naar Frankrijk voor stage van school.

Zondag waren wij nog lang niet geland we zaten nog met ons hart in Frankrijk. Ik heb er natuurlijk 12 jaar gewoond en buiten dat mijn hele jeugd 2x per jaar vakantie doorgebracht want mijn ouders hadden een appartement in Zuid-Frankrijk.  De ouders van mijn oma van vaderskant zijn (of waren want ze leven niet meer natuurlijk) Frans dus mijn passie van Frankrijk zit gewoon echt in mijn bloed !

Ik vind het land geweldig, de taal prachtig , het eten verrukkelijk, de mensen relaxt, kortom ik ben gewoon een echte francofiel !

Maandag gingen we hele dag naar de beurs in Utrecht maar voordat we vertrokken moest hubbie nog even naar de orthopeed voor de uitslag MRI, nou dat was een domper want hij moet geopereerd worden , krijgt een schroef en plaat in zijn schouder om de pees weer aan de schouder te bevestigen , hij is al gewaarschuwd voor de helse pijnen die dat gaat geven en de lange lange tijd erna voor genezing….6 weken mitella en dan nog plusminus 6 maanden tot een jaar revalideren…. Enfin dat was wel even een bittere pil want wij zijn daar gewoon te druk voor en dus vraag ik me af hoe dat nou moet , enfin komt tijd komt raad.

Eenmaal op de beurs kreeg ik telefoon van mijn moeder die me vertelde dat mijn tante is overleden, haar flat is helemaal uitgebrand en zij heeft het niet gered.

Toen moest de beurs nog beginnen en ik was er dan ook niet helemaal bij de hele dag….

Dat alles bij elkaar en daar nog mijn eigen schouder bij opgeteld (frozen shoulder was de uitslag en nu zo min mogelijk bewegen en tellen dat dit 1-2 jaar kan gaan duren) maakte dat de moed me even in de schoenen zonk …….maar ik had al begrepen van een lezeres hier (fijn dat je niet meer leest) dat ik niet zo negatief moet doen pfff. Ik leg het nog een keer uit voor jou dan : dit blog is MIJN uitlaatklep, ik schrijf hier dingen van me af , het lucht me op , ik ben over het algemeen een heel vrolijk ding en dat komt omdat ik dingen van me afschrijf, mijn ergernissen, mijn dingen, zoals jou haatdragend mailtje , dat schrijf ik hier op en dan is het uit mijn systeem, snap je het nu?
Je hoeft hier ook niet te lezen, ik verplicht niemand !

 

Zo nu even wat leuke foto’s uit Frankrijk , genieten !!!

 

IMG_3925 IMG_3930 IMG_3944 IMG_3945 IMG_3947 IMG_3948 IMG_3949 IMG_3950 IMG_3951 IMG_3952 IMG_3957 IMG_3958 IMG_3960 IMG_3971 IMG_3977 IMG_3979 IMG_3980 IMG_3982 IMG_3983 IMG_3995 IMG_3997 IMG_3999 IMG_4001 IMG_4002 IMG_4003 IMG_4004 IMG_4005 IMG_4006 IMG_4007 IMG_4008 IMG_4009 IMG_4010 IMG_4011 IMG_4012 IMG_4013 IMG_4014 IMG_4015 IMG_4016 IMG_4017 IMG_4020 IMG_4021 IMG_4033 IMG_4046 IMG_4071 IMG_4081 IMG_4114 IMG_4115 IMG_4119 IMG_4124 IMG_4125 IMG_4128 IMG_4136 IMG_4148 IMG_4152 IMG_4158 IMG_4245 IMG_4246 IMG_4247

12 thoughts on “Vive la France

 1. Ik ben een meelezer, ben ook weer eens het wachtwoord kwijt van je beveiligde mails, maar dat even terzijde.
  Laat die zeur voor wat ze zichzelf waard vindt.
  Jouw blogjes zijn gewoon herkenbaar, druk, druk, druk en dan ook nog de nodige ellende erbij op je bord krijgen.
  Nou en dan moet en mag je van je af klagen, dat kan opluchten en helpen relativeren!
  En wie het niet lezen wil, die leest het niet en blijft weg.
  Ik wens je heel veel sterkte en moed om deze tegenslagen te boven te komen.
  Het zal flink wat energie gaan kosten, maar zet je pubers ook maar eens lekker aan het werk! 😉

  Lieve groet, Irene

  Like

 2. sterkte vrouwtje met alles,……je week begon niet super maar zo te zien heb je wel genoten….goodluck voor de komende tijd xxxxx

  Liefs Caab

  Like

 3. Zeikerds heb je overal, bijzonder dat mevrouw wel de tijd neemt om je te mailen maar niet het lef heeft om hier een reactie te plaatsen. Zegt genoeg toch: weg met zulke mensen!
  Heerlijk dat jullie zo genoten hebben, quality-time met z’n 2-en kan nooit genoeg zijn. Denk aan je, weetjewel…

  Like

 4. Je hebt aardig te keer kunnen gaan met je nieuwe toestel! Enne heb je binnenkort een gaatje voor me? Dikke kus

  Like

 5. Wat leuk weer wat van je te lezen maar wat een narigheid met die lijven van jullie jemig !! Al die voorgeschreven rust en revalidatie klinken zo als past helemaal niet bij jullie bezige bijen.
  Zeikers moet je maar laten zeiken wat een onmogelijke mensen heb je toch …lees dan niet als het je niet aanstaat! Ik vind het altijd dat je op een mooie manier schrijft wat er in je leven gebeurd, ik zou willen dat ik het zelf kon..er zit geloof ik wel iets therapeutisch in om zo van je af te kunnen schrijven. Jullie week Frankrijk klinkt super! Het adresje heb ik al opgeslagen 🙂 want Frankrijk zit niet in mn bloed maar ik ben er wel heel erg gek op, wij tellen af naar begin juli 2 heerlijke weken France
  groetjes en liefs

  Like

 6. Heerlijke foto’s . Heb jij weer een zeikert als lezer ?Vraag me altijd af waarom mensen dan mee lezen . Maar dat zal wel dommigheid van mij zijn dan. Heel raar.
  En als ik zo je foto’s zie kan ik niet wachten …..oktober een maand Frankrijk . ……
  Sterkte met alles X leni

  Like

 7. Die medische berichten en het overlijden van je tante zijn niet misselijk.
  Zo’n weekje Frankrijk lijkt me lekker bijtanken.

  Like

 8. Je hebt duidelijk genoten van de vakantie, jammer dat je dan als je thuiskomt meteen met een zeur te maken krijgt.
  Maar lekker laten lullen….

  Like

 9. Wat hebben jullie een heerlijke vakantie gehad en wat kijken de honden blij. Wat erg voor G, en voor jou natuurlijk, maar inderdaad komt komt raad.
  Liefs Petra

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s