Paasellende

Er worden dagelijks ideeën bedacht en er zijn mensen die voor die ideeën betaald worden maar soms zijn die ideeën echt tenenkrommend slecht .

Kijk maar eens naar reclames hoe slecht zijn sommige niet maar hoe goed is bv de reclame van Wehkamp, die is ongelooflijk goed, anders, je herkent ze meteen als ze beginnen , het is een voltrefffer !

Maar op kleinere schaal worden er ook dingen bedacht zo ook hier in Harderwijk voor pasen. Paasmaandag mochten de winkeliers open, nou nou, best een hele vooruitgang als je bedenkt dat koopzondagen nog steeds uit de boze zijn vanwege de toch gelovige inslag in de regio. Nu vind ik dat persoonlijk best hoor want ik zit ook niet echt te wachten op koopzondagen maar een AH open op zondag zoals in de rest van Nederland zou nou best weer handig zijn.

Maar deze paasmaandag liepen er paashazen  door de stad…..op zich een goed idee alleen deze leken zo te zijn weggelopen uit 1975 .

De oubolligheid , de lelijke pakken, de mannen in dat pak, de muziek, het was allemaal om te krijsen ! Dat kan vele malen beter, doe iets goed of doe het niet , dat is mijn mening.Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.14.12

 

Dit ongelooflijke stel liep er dus !

Zet een gaaf bandje in de stad, neem een echte geloofwaardige leuke paashaas voor de kinderen laat die eitjes uit delen, laat een groep jongeren streetdance of zo doen ik weet niet maar alles beter dan deze twee trieste figuren , de een trekt een karretje achter zich aan met paraplu , het was OM TE JANKEN ZO SLECHT.

Wat een ongelooflijke aanfluiting  !

 

Zo kan het ook :

Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.08.17  Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.08.05 Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.07.40 Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.07.29 Schermafbeelding 2013-04-02 om 10.06.43

5 thoughts on “Paasellende

 1. Puur belangstelling hoor maar gaat het wel goed ? Hoop dat je : alleen: maar druk bent ?
  groetjes en veel liefs

  Like

 2. En maar klagen zuchten en steunen de laatste tijd hier ,ik gooi je er af sorry
  Jij doet of dat jij de enigste bent die zwaar leven heeft.
  Maar daar kies je toch heus zelf voor joh
  Ik hoop voor jou dat. Je nooit iets echt gaat mankeren ,dat overleef je vast niet
  Met je geklaag!! Sterkte maar ik de overlever v k met een partner met k die echt wat te klagen zou hebben:-) gooit jouw site eraf ,maar niet zonder jou iets mee te geven,komop schop jezelf wat meer onder je kont en neem niet zoveel hooi op je vork!!
  En klaag en zucht is wat minder overal :-)!!

  Like

 3. Hilarisch…..en qua gezicht zijn ze herkenbaar voor…..ze zullen zich( hopelijk was t geen eigen idee) flink opgelaten gevoeld hebben.
  Koopzondag en doen ze hier ook niet aan maar Rotterdam ligt n paar minuten bij ons vandaag dus mochten we willen….hier huppelen ze nl ook rond, de gelovigen, met name op donderdag ( markt) en vrijdag( boodschappen) sinds we hier wonen voel ik me niet prettig meet in moderne, vlotte lange rokken….voel me dan ‘ verwant’ …..geen lange rokken meer en zodra de manen weer langer zijn dus ook niet opsteken….
  Ik hoop dat t verder goed gaat met je/ jullie en wens je een fijne week toe
  Liefs x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s