Bijna weekend

Yes het is zaterdag en morgen ben ik jarig!

Doe ik wat ? Nee we vieren het niet , ik ga lekker uiteten met de kids een keer maar verder heb ik morgen een relaxdag samen met hubbie. Ik heb mijn kado al gekregen van hem en ben er super blij mee . Ik heb al jaren jaren jaren een spiegelreflexcamera van Nikon en die heb je ook wel nodig als fotograaf maar ik fotografeer niet meer zoveel en eigenlijk alleen nog voor de winkel .Ik betrapte mezelf erop dat ik alles met iphone deed de laatste tijd maar dat is natuurlijk echt geen superkwaliteit.

En dan sleep ik me een hoedje want dat ding is GROOT en ZWAAR.

Dus ik wilde een kleiner iets , maar toch de mogelijkheden van verschillende lenzen en de spiegelreflex, een systeemcamera moest het dus worden,  en dat is de Samsung NX1000  , klein maar fijn, 20,3 megapixels en zo klein en handzaam dat het gewoon puur gemak is . Ik ben er helemaal happy mee je kan er zelfs foto’s mee doorsturen naar facebook dus nou wat wil een vrouw met weinig tijd nog meer?

Helemaal happy en nu is het ook nog bijna weekend………..nog paar uurtjes , winkel dicht en lekker met hubbie koken, wijntje erbij……

Afbeelding

 

7 thoughts on “Bijna weekend

  1. Ahh te laat voor je verjaardag (kom te weinig bij je kijken nu je berichtjes zijn beveiligd) maar alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad samen met je hubbie! Dat het helemaal jouw dag was. Je cadeau was alvast geweldig !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s