PRIKKELBAAR

Schermafbeelding 2013-03-08 om 18.29.31

IK BEN MOE

Ja het moest er van komen dat ik compleet door mijn hoeven zou zakken deze week ergens want na de tropenweken ging ik gisteren als een dolle in de winkel aan de slag , etalages opnieuw inrichten, winkel spullen verzetten, afspraken, emails, heel veel telefoontjes, etc etc

En ineens vandaag : BOEM de man met de hamer . MOE & PRIKKELBAAR

En dat is nog zacht uitgedrukt dat prikkelbaar, gewoon op en top geirriteerd , niets kunnen hebben alles duurde te lang, niemand snapte snel genoeg wat ik bedoelde, ik zat mezelf in de weg , anderen vooral ook, ik moet gewoon voeten in de bank vanavond , tv kijken , liefst domme ik hoef niet na te denken tv en dan vroeg naar bed.

Morgen weer uitgerust boodschappen doen , beetje werken en zondag : HELEMAAL NIETS !

(uh dat denk ik altijd op vrijdag dat ik zondag niets doe maar goed ik ga het dit keer echt echt echt proberen)

2 thoughts on “PRIKKELBAAR

  1. dat gevoel is herkenbaar, had ik gisteravond ook..ben toen maar snel naar bed gegaan….is veiliger :))
    Succes morgen en wens je een rustig weekend toe
    lieve groet Brigitte

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s