Heb je even?

Ik zit in een achtbaan momenteel

Ik ren race van hot naar her en tussendoor denk ik soms aan was, dan ligt het al zowat tegen het plafond, kinderen lopen overal tussendoor en o ja ik heb ook nog een winkel waar ik dan vandaag maar eens de puntjes weer op de i ging zetten want ik had er al een dikke week geen aandacht meer aan geschonken.

Tussen de beurs stand opbouwen, huis inrichten in Den Haag, een commercial in mijn huis, pakketten voor webwinkel maken , stand inrichten , 3 dagen beurs draaien , zou je bijna vergeten dat je ook nog moet eten, wasjes draaien, boodschappen doen, honden en kinderen hebt en een winkel. En die beurs die is klaar maar dan begint het , alle nieuwe klanten invoeren, alles bijwerken, alle pakketten waar je die 3 dagen niet aan toe gekomen bent, heel heel heel veel mails beantwoorden, voicemail afluisteren en tot de ontdekking komen dat je 33 berichten hebt die allemaal iets van je willen of teruggebeld moeten worden. Ik ben ADHD , was ik het niet werd ik het wel , maar ja ik was het al dus …

Verder familie en vrienden (welke vrienden?) kom je geeneens aan toe , de buurvrouw even aan de tand gevoeld want rare vragen aan mijn personeel stellen daar hou ik niet van dan vraag je ze maar aan mij en zo kabbelen we door .

Ik heb leuke nieuwe merken gespot, heb er zin in, lente hangt ergens in de lucht ook al komt er weer een koudefront aan. Mijn dieet (net goed op gang komt er een beurs) weer eens gaan oppakken anders ben ik bang dat ik van de zomer in burkini naar het strand moet of me op moet gaan geven voor Obese , hoi Wendy !

Nou mensen tot snel en polderprinses heel leuk je ontmoet te hebben ! Ga eens blogjes schrijven jij , je schrijft zo leuk !

Groetjes xxx

IMG_3166

 

5 thoughts on “Heb je even?

  1. Poeh…. van het lezen gaat het me al duizelen en dan heb je toch nog tijd gevonden een blogberichtje te bakken… Weet je zeker dat je uit één persoon bestaat ?? 🙂

    Groetjes, Collie

    Like

  2. Poeh…. van het lezen gaat het me al duizelen en dan heb je toch nog tijd gevonden een blogberichtje te bakken… Weet je zeker dat je uit één persoon bestaat ?? 🙂

    Groetjes, Collie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s