Facebook addict

Ik merk dat bloggen vnl een uitlaatklep is voor me en ik blog minder en minder omdat ik momenteel die uitlaatklep op Facebook heb maar daar ben ik dan weer niet zo anoniem als hier dus soms moet ik daar wel opletten wat ik schrijf en daar heb ik eigenlijk geen zin in. Ik ben facebook verslaafd of het nu voor zakelijk is of prive dat maakt niet uit. Pinterest verslaafd ook overigens dat is zoooo leuk ! Soort van plakboek op internet .

Gelukkig kan je berichten maken in Facebook en die dan aanpassen zodat sommige mensen in je vrienden ze dan weer niet kunnen lezen , handig vooral als het dingen zijn die mijn kinderen niet hoeven te weten bijvoorbeeld.

Ook kan je bij mensen als je het zat bent dat ze constant dingen posten bv doodgeknuppelde honden , echt er zijn er die plaatsen de hele dag niks anders …dan kan je bij hun naam dat uitschakelen, je hebt ze nog wel te vriend maar hoeft niet meer te lezen wat ze posten, heel handig ! Bij veel mensen heb ik dat dan ook reeds uitgeschakeld, scheelt een boel ergernis. En soms schakel ik het uit omdat ik gewoon even geen zin heb iemand te lezen om de een of andere reden.

Nu vind ik facebook echt leuk alleen ik wil graag personen verwijderen maar dan krijg je weer gezeik zeker als het familie is dan gaan ze toch vragen WAAROM ? Nou gewoon omdat ik niks met je heb klinkt dan niet echt aardig. Ik vind dat dus wel weer moeilijk .

Deze week is niet onze week , g is al meer dan een week heeeel erg ziek geweest , heftig buikgriepvirus en de man verloor zowaar 10 kilo, dat is dan weer niet eerlijk hè ? Ik wil die graag verliezen namelijk, hij niet . Ondertussen werd zoonlief nog ziek, dochter de middelste ook en was ik als de dood dat jongste zou volgen want die had Cito week , gelukkig tot nu toe gaat het goed met haar. Ik leef al dagen dankzij de Ibuprofen 600 en zo koddelen we de week door.

Heel veel nieuwe dingen op het programma, showroom , winkel, huis inrichten, ons eigen huis wil ik onderhanden nemen etc etc

Nu de bank in , haardje aan, pantoffels aan en wat “vrienden” verwijderen van mijn facebook.

 

Afbeelding

Pinterest GREY pagina

5 thoughts on “Facebook addict

 1. Ik ben ook gek op Pinterest, heerlijk zo’n online plakboek! FB is ook heerlijk, maar bloggen blijft toch meer als iets wat helemaal van mezelf is en waar ik alles op kwijt kan wat ik wil. Dat doe ik dus op FB niet/minder.

  Like

 2. Oh, er kan dus nog veel meer met dat facebook. Ik moet nog het een en ander leren, maar dat Pinterest vind ik ook zo leuk.
  En ik zie dat jij mijn Joep ook leuk vind. Ik kom hem overal tegen.
  Nou tot ziens ofzo….

  Like

 3. er zijn meer mogelijkheden hoor, je kan mensen indelen in vrienden, kennissen, groepen etc. zelf post ik bijna alles alleen voor vrienden, soms voor kennissen. maar je kan dus ook een groep maken waar je de mensen waar je niks mee hebt in doet, plaats je iets dan kies je voor de optie waarbij een groep iets niet mag zien (die groep dus) en klaar is kees. eenmaal zo’n instelling gekozen neemt hij die automatisch aan voor je volgende berichten.

  trouwens heel flauw; tien kilo kwijt na griep! ik heb twee weken geleefd op pillen en neusspray en volgens mij ben ik niks afgevallen (geen weegschaal voor hard bewijs)

  Like

 4. Ow kan dat alleen de naam uitschakelen Ga ik ook bij een paar doen. Ik vind fb ook heerlijk Lekker ouwehoeren met elkaar . Heerlijk Nou ik ga aan de slag ook eens even kijken of ik namen uit kan schakelen. Hummm heerlijk lijkt me dat..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s