Drukte

Schermafbeelding 2013-01-07 om 16.22.31

Ik heb soms stress dagen, dan ben ik van binnen onwijs gestrest, ik voel me dan een opgefokt konijn. En waarom? Niet omdat ik dan meer stress heb dan anderen dagen maar omdat het gewoon hormonaal is . Ik voel me dan gestrest door de thyrax. Ik haat dat gevoel want ik voel me dan onstabiel , heb constant een gevoel in mijn buik of ik naar de tandarts moet, of er iets heel spannends gaat gebeuren terwijl ik dan gewoon net als nu relaxt achter mijn computer zit.Ik ben dan ook te opgefokt om goed te kunnen werken eigenlijk maar ja minder slikken mag niet momenteel , liefste zou ik dat doen want ik vind dit een heel vervelend gevoel.

Echt een lekkere blog schrijven gaat dan ook niet goed want ik weet dan gewoon niet goed wat ik denk of voel omdat het gestreste gevoel overstijgt. Ik moet zoveel doen nog maar er komt zo weinig uit mijn handen momenteel en dat ligt puur aan dat gevoel, NIET FIJN .

Ik heb nog enkele zeer stressvolle weken voor de boeg , zo moeten we hele showroom verbouwen en inrichten, verhuizing van de showroom naar een andere locatie, word onze winkel 2x zo groot, ben ik nog een huis aan het inrichten wat half februari af moet zijn en
moet ik nog honderd en een dingen in huis maar vraag me af waar ik de tijd vandaan moet halen. Kan jaloers worden op mensen die gewoon tijd hebben om eens een hele dag ergens te gaan shoppen of naar de sauna te gaan . Enfin ik hou van mijn werk gelukkig dus het voelt nooit als een moeten of als een straf !

Wel een straf is mijn gruwelijke dieet momenteel , en mijn zeer langzame tot niet afvallen (bedankt schildklier) , denk dat ik toch maar eens op dat ding moet gaan zitten wat zo mooi in mijn woonkamer staat en me dagelijks lief aankijkt (hometrainer) . Want dit lijf is zo niet mijn lijf , ik vind het verschrikkelijk om zo dik te zijn. Bah Sporten dus ooit moet het lijf toch eens willen afvallen zou je denken. Misschien moet ik Armstrong even bellen voor een goed kuurtje, beetje doping kan geen kwaad , drukt het hongergevoel, geeft bakken energie en je valt er van af 😉 of coke schijnt ook te helpen, of weer gaan roken misschien maar ja dat is weer zo moeilijk afkicken erna……..hmmm stoppen met eten hoeft niet want ik at toch al nooit veel , wijn ben ik mee gestopt ……..oké oké we gaan sporten ! JOEHOE, schoenen heb ik reeds in huis, hometrainer, loopband ook , nu de wil en de moed nog waar kan ik die bestellen? ik heb een bloedhekel aan sporten maar t zal moeten .

 

6 thoughts on “Drukte

 1. Het is niet alleen het “sporten” hoor Floor _al gaat je conditie wel omhoog daardoor -.. maar ook de regelmaat van eten, van genoeg eten. En ja, die schildklier….

  succes.

  Like

 2. dat lijnen hè….eigenlijk zouden we allemaal van nature naturel slank moeten zijn….ik heb een hekel aan lijnen, maar ook hier is het noodzakelijk aangezien ik nog maar twee..TWEE…broeken heb die me passen.
  Dusss….geen drop meer….geen sjokolaat…..uh….geen…uh…,mag wijn écht niet…..zucht.
  Ik vraag me af waarom het lijnen der lijnen altijd met dat grote afzien gepaard moet gaan. Ach ja, we doen het er maar mee.

  Maar zeg, sjiek hee….meer winkeloppervlak…ik zou haast willen dat je een winkel om de hoek had hier, kwam ik eens rondjsjuume…vind ik altijd leuk….ik geniet altijd zo van die webshop van je, maar ik kijk altijd op momenten dat ik weer blij ben dat de maand bijna om is. Hier in Roermond is niet echt veel meer te woonwinkelen.

  Maar goed, probeer niet al te veel te stressen, jij krijgt toch wel alles gedaan wat gedaan moet worden….het is je talent.

  Stay cool.

  Groetjes oet Remunj

  Like

 3. Uh,..volgens mij fietste die armstrong toch ook nog wel een stukkie erbij hoor,.. Ik ben een van die mensen die zomaar een dagje kan shoppen (of sauna-en in theorie want dat is niet mijn ding) and i love it! Hoop dat jou tijd ook snel weer komt, beetje rust in de hut. Sterkte met alle actie!

  Like

 4. moedig dat sporten…ik heb er ook een hekel aan… wow leuk om de winkel in te richten.. succes met afvallen..ik stop er we er ff mee..in korte periodes helpt t bij mij beter.15 kilo’s zijn er af.met bio-Hcg)nu even niets en dan in mei maar weer.enne laat Armstrong maar lekker wegblijven hoor. fietsen dan maar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s