Voel me een oma

Afbeelding

 

Ik ben een lichamelijk wrak momenteel . Ik heb een soort van wekelijkse date met mijn huisarts. Mentaal gezien voel ik me daardoor ook niet echt top maar dat komt ook door de wintermaanden. Ik ben nooit op mijn best in Januari Februari.

Vandaag voor de 2e keer een spuit in mijn arm gehad, schouder om precies te zijn want een dubbele ontsteking:  pees en slijmbeurs, joepie ! Ergens in de zomer van 2012 begonnen en nu ben ik het zo zat dat ik er vanaf wil , ben er klaar mee, ik krijg nog geen bh meer normaal uit laat staan dat ik een jas normaal kan aantrekken altijd eerst de pijnlijke kant in de mouw duwen anders gaat het mis. Verder migraines bij het leven en daar heb ik nu weer andere medicijnen voor .

En dan hebben we nog mijn schildklier,  die artsen versteld doet staan,  want mijn TSH is te hoog maar mijn T4 ook en dat kan logischerwijs niet , het is altijd het een of het ander. Nou ja op naar een specialist alweer, ik word onderhand gek van die schildklier het woord KLIER is hier zeer op zijn plaats. Ik ben een medisch raadsel…

Verder heb ik gewoon zon nodig en warmte. ZON VEEL ZON !

Leuke dingen zijn er genoeg hoor, ik ben naar Denemarken geweest , veel te kort maar het was weer een feestje , daar in Odense. Mooie stad overigens maar daar ging ik niet voor maar voor de nieuwe collectie van Tine K Home en die is weer zooooo mooi , ik ben echt verliefd op dit merk . Tine is een grote bron van inspiratie voor mij en die showroom elke twee maanden ook . Als ik daar ben dan voel ik me altijd zo blij. Nu ook weer , het enige nadeel is dat ik dan weer mijn hele huis wil veranderen .

Zoveel ideeën,  alleen tijd en geld ontbreekt me . En wat niet kan dat kan niet ik zal dus geduld moeten hebben……of een sponsor….

De terugweg van Denemarken naar NL was minder opwindend, sneeuwstormen van maatje huge, ik zat stijf in mijn stoel want manlief vroeg regelmatig rij ik nog op de linkerhelft? En van dat soort vragen werd ik niet relaxter, zoveel adrenaline in mijn lijf dat ik er spontaan weer migraine van kreeg in de auto…….2 uur ’s nachts waren we thuis, doken ons bed in en om 7 uur ging de wekker…gaap.

Nu ga ik even zielig zitten wezen in de bank na het eten want ik voel me gewoon pet , een wrak .

 

4 thoughts on “Voel me een oma

 1. Toch proberen om een beetje gas terug te nemen, ik weet, altijd makkelijker gezegd dan gedaan :(. Kom anders een tijdje bij mij in de stal, het zonnetje krijg je er gratis bij 🙂 Liefs Petra

  Like

 2. Lekker ben je oma…:-)Waardeloos die arm en dat het maar niet opknapt.. grrr. Mooi he Odense zou er zo weer naar toe willen . Misschien kan je volgende keer wat langer. Het is de moeite waard. Ben er een x met een groep jonge mensen geweest deden daar een opera en ik mocht mee voor het kapwerk. Gaat nu toch niet weer donker worden je huis net nu alles wit is???

  Like

 3. Nou dat klinkt mooi k.. Allemaal! Het is duidelijk dat je lijf t ook wel even genoeg vindt,..hoop dat de spuiten gaan helpen, de sneeuw smelt en de zon (op alle fronten) snel opkomt!

  Like

 4. Je bent iig wel een mooie oma! hahahahha.
  Alle gekheid op een stokje: ik vind het rot voor je dat je je een wrak voelt.
  En ik ben een beetje jaloers op je dat je naar Tine K gaat steeds………. 😉 Jammer dat je dan geen tijd hebt voor een uitgebreide citytrip…..
  Ga jij maar lekker in de bank hangen. Heerlijk. Doe ik zo ook.
  kus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s