Lang leve de schoolvakanties .

Pfffff hellup hellup hellup Ik ben voor school,  heel veel school voor pubers, laat kinderen als ze klein zijn lekker thuis tot jaar of 6 maar stamp meer uren in de pubertijd. Mijn god 10 dagen thuis met 7 kids die vakantie hebben is heel gezellig, ik geniet met volle teugen !

Ik mag nl gewoon werken maar de kids hier zitten tot diep in de nacht te kloten boven. Vervolgens liggen ze te vegeteren in hun bed tot uur of 11-12 uh soms half 2 om dan vervolgens zich te verplaatsen van bed naar bank.

Een spoor van zooi, eten, bekers achterlatend . En als je ze erop aanspreekt draaien ze met de ogen en kijken je aan of je niet goed bij je hoofd bent. Als je ze dan ook nog vraagt de vaatwasser in en uit te ruimen dan trekken ze een gezicht en kreunen en steunen alsof je ze net verteld hebt dat ze een maand in de mijnen gaan werken.

Maandag beginnen de scholen weer en ik kan niet wachten ! De week erna toetsweken JIPPIE !

Ik ben op dieet vanaf gisteren en ik baal stevig maar ik moet gewoon want doe je niks wordt het alleen maar erger natuurlijk dus ik ben weer begonnen ! Joehoe en dat eten , of beter gezegd dat niet eten vind ik niet zo erg alleen GEEN WIJN ! dat is pas erg ! En nu klinkt dat alsof ik een of andere alcoholist ben maar dat is niet zo , ik lust gewoon erg graag een glaasje witte wijn op zijn tijd, ik vind het gezellig, het ontspant me , en ik vind het gewoon heerlijk om te drinken. Enfin de wijnkelder zit op slot tot nader order. (of beter gezegd totdat ik op gewicht ben , of het dieet aan de wilgen hang)

Niet eten of op je eten letten kost me geen moeite overdag ben ik altijd dus nog dezelfde alleen die avonden, dan word ik poepchagrijnig want dan mag ik geen wijn, mag ik niets lekkers en de avonden met een pot thee en een soepstengel zijn zo wel erg kleurloos en saai in mijn ogen daarbij komt dat mijn maagje het ook niet leuk vind , roept hele avond SNACK SNACK !!!! En ik ga frustie naar bed en slaap slecht. Echt het slaapt stukken beter na een goede avondmaaltijd en een lekker wijntje in de avond met een stukje kaas erbij. Maar ik moet mij hier doorheen slaan als je nl door de eerste 2 weken heen bent is het allemaal niet meer zo moeilijk , de eerste weken zijn het moeilijkste voor mij………manlief effe waarschuwen dat het gezellige weken worden .

Gelukkig heb ik het druk ! Veel werken helpt ! Dit weekend beurzen en inkopen doen, volgend weekend naar Denemarken nieuwe collectie Tine K , en weer week later naar beurs Parijs , ohhh op beurzen is altijd lekker eten en weekendjes weg vind ik leuk met wijn WEEEEEEEHHHHHH ik ben zieligggggggg

Nee niet zielig mijn nieuwe mantra moet zijn NIETS IS ZO LEKKER ALS SLANK ZIJN VOELT ! Dat is een goede alleen voel ik me nog niet slank dus nu wil ik nog lekker !

Waarom in godsnaam vliegen die kilos er stukken sneller aan dan af? Na 1 dag lijnen vind ik eigenlijk dat ik als beloning dan kilootje of drie kwijt moet zijn, nou das niet zo , dan ben ik net 2 ons kwijt ALS IK GELUK HEB !!!!

Ohhh ik stuur twee 17-jarigen naar de Dirk om rijst te halen, ze zijn nu voor de 3e keer terug ! Ik zeg neem witte rijst mee groot pak (1 kg) . Eerste keer komen ze terug met een zak van 5 kilo (geloof ik groot was ie in ieder geval) surinaamse rijst , ik zeg wat moet ik daarmee? Ga maar terug en haal gewoon 1 kilo das meer dan genoeg , komen ze terug met een vies raar zakje gebroken rijst, uh nee dus TERUG , nu staan ze in de supermarkt en ontvang ik 7 foto’s van alle schappen of ik even wil aanwijzen welke dan? Duhhhhh

NIET GESCHIKT !

Vrijdagavond 18.28 uur BORRELTIJD , de chili con carne staat te pruttelen , rijst wordt gehaald ik zeg tijd voor een goed glas wijn ! Oke water dan maar pffffff

(mantra : ik zit in Juli ergens in bikini en drink dan een wijntje met mijn slanke lijntje)

Klinkt nog niet echt overtuigend ….

PROOST ! (houdt glas water in de lucht )Afbeelding

 

 

5 thoughts on “Lang leve de schoolvakanties .

 1. Ik heb niet zoveel kinders in huis, maar ik ben ook blij dat iedereen weer een doel heeft overdag (de tieners bedoel ik want de jongste heeft nog ritme in haar dag).

  Succes met je wijn of eigenlijk geen wijn avondjes. Wel fijn dat dat gevoel na twee weken zakt en je dan blijkbaar er aan gewend bent. Sterkte ook voor je husband 🙂

  Like

 2. hè gezellig een lijnclubje….jammer genoeg doe ik met je mee…en ja die wijn hè…oh wat heb ik zin in een klein glaasje lekkere wijn….maar niet goed niet goed….wil slank als een den het voorjaar in.
  Het ergste hier is: een stel topsporters aan tafel tegenover je hebben zitten die gewoon alles naar binnen kunnen duwen en dan nog afvallen….
  Wat heerlijk dat jij het ook zo heerlijk vond dat de vakantie voorbij was….eindelijk een beetje meer rRust in de tempel….nog 5 1/2 week dan is het weer gedaan met de rust…

  Like

 3. Altijd als ik jou blogjes lees komt het woord respect als eerste reactie bovendrijven!
  Je schrijft altijd zo heerlijk eerlijk.
  Geen opsmuk, de dingen niet mooier makend dan ze zijn.
  Ik wil gewoon even zeggen dat ik bewondering voor je hebt zoals jij je leven leeft!
  Hoop voor je dat het lijnen lukt, ik wens je in ieder geval succes met deze poging!
  Lieve groet,
  Riah

  Like

 4. sterkte!!!!!!! ik heb afgelopen 2 maanden gelijnd.. min 15 kilo…. maar ben er nog lang niet.hoor. moet bij mij echt wel meer af… het gaat jou vast lukken(ik kan hoe dan ook never meer in bikini das geen gezicht hoe slank ik ook zou worden) maandag start ik ook weer na 1 week even een beetje zondigen. heb trouwens sense ! gedaan met biohcg.. maar goed .. ik wens je een fijn jaar toe met minder drukte…!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s