Het is weer voorbij

Afbeelding

Vuurtje midden in de nacht aan het blussen

Afbeelding

De dag erna !

 

Het was een rustige, gezellige oudjaarsavond. Hele woonkamer vol kaarsjes , open haard aan….We keken Guido Weijers die hadden we de dag ervoor opgenomen met de kinderen, erg leuke oudejaarsconference vonden we. We hadden een tafel vol hapjes , veel te veel hapjes bleek later want meer dan de helft nog van over…. Het was binnen no time 12 uur , we keken even naar het vuurwerk , we dronken er een glas champie op, de oudsten gingen allemaal stappen en zo zaten we met de drie kleinsten nog even tot half 2 na te kletsen. Toen hielden we de luiken niet meer open G en ik , nadat we eerst 5 emmers water naar buiten hadden gesleept om het vuur te doven van het vuurwerk van de buren die zelf in geen velden of wegen te bekennen waren , vielen we ons bed in ! (we worden of oud of we werken teveel)

Vanochtend weer fris en fruitig wakker om 9 uur , en langzaam aan dropen de mannen weer binnen die gisteravond waren gaan stappen en bij vrienden waren blijven slapen. Die hebben een slaapverbod nu want ik ken dat hele dag slapen en vanavond weer wakker als wij naar bed willen….

Ik ben stiekem blij dat alles achter de rug is,  alle feestdagen, alle drukte en we even een rustigere periode in gaan ………. whoehahahahhahaaa who am i kidding? Ik begin met weekend Denemarken, aansluitend weekend Parijs en beide werk gerelateerd dus geen ontspanning en dan ga ik een heel huis inrichten eind januari begin februari in Den Haag en daar moet zowat alles nog voor gebeuren dus ik heb totaal geen tijd de komende weken . Nou ja daarna dan ?

O ja voor volgend jaar ben ik voor een vuurwerkverbod ! Kunnen de honden weer gewoon thuisblijven, heb ik geen stoep + ramen vol shit, knalt het niet al week van te voren in de stad alsof ik in een oorlogsgebied woon , is het gewoon eens lekker rustig, als de gemeente dan 1 mooi groot vuurwerk doet lijkt me veel betere optie dan nu al die zinloze knallen hele dagen.

Proost op het nieuwe jaar !

4 thoughts on “Het is weer voorbij

  1. Mee eens dat laatste dan he .
    Hier ook grote rotzooi maar nu langzaam aan gaan de buren vegen. Ik steek geen poot uit Ik hoor van andere buurten dat er schoongemaakt word en dan warme chocomelk gedronken word met wat erin natuurlijk Ook een idee….
    Maar liefs zou ik op vakantie zijn met de jaar wisseling.

    Hmmmm lekker werkweekendjes dat lijkt me wel wat. En nog leuker Den Haag… Is dat via dat andere huis gekomen of is het nog het zelfde adres waar je iets leuks van gaat maken…. ? Fijne avond….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s