Voornemens

 

Afbeelding

 

Goede voornemens en terugblikken op het afgelopen jaar ………..

Ik wil niet terugblikken want het was niet mijn beste jaar…………eigenlijk wil ik dit jaar zo snel mogelijk vergeten en vooruit kijken.

Goede voornemens , tja die heb ik wekelijks maar hou ze nooit zo vol.

Ik wil in ieder geval afvallen (ja die is niet nieuw i know maar wel een zeer grote wens) ,

verder wil ik meer rust in huis,

ga ik meer regels instellen waar de 7 dwergen zich aan gaan houden dit jaar en anders weten ze waar het gat van de deur is ik ben geenszins van plan om zelf nog zo overspannen te raken door hun

wil ik meer aan mezelf gaan denken, ik heb me 7 jaar voor alles en iedereen weggecijferd en dat moet anders want ik trek dit niet

en wil ik dit jaar misschien ik zeg misschien want ik ben eigenlijk gewoon een heel bang schaap en weet niet of ik dit ooit durf maar ik denk er al jaren aan: mijn neus laten opereren, ik heb een wipneus en das een heel leuk lief klein neusje maar een vrouw van 39 😉 met een wipneus is niet lief en schattig dat is gewoon een oude taart met een wipneus , er zijn heel weinig foto’s van mij omdat ik altijd wegduik ik ben altijd als de dood dat men mij van opzij fotografeert . En nu gaan jullie zeggen oh niet doen tis juist een mooie neus maar dit is mijn ding zeg maar , nu gaat iedereen nog meer op mijn neus letten natuurlijk maar so be it .

Maar dit zijn geen goede voornemens meer persoonlijke doelstellingen voor mij dit jaar en ik hoop zo dat dit jaar een beter jaar wordt voor mijn geestelijke gesteldheid als vorig jaar , meer wensen heb ik niet echt, gezond zijn en gelukkig dat is al heel wat !

Mensen een goed uiteinde tot volgend jaar !!!

 

4 thoughts on “Voornemens

  1. Doen die neus, mijn vriendin had een bobbel op haar al niet te kleine neus, heeft zich laten opereren [geen pretje] en is er heel blij van geworden.
    Succes met je keuze.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s